Peticija za uvodjenje zamenske restitucije za svu imovinu

U cilju rasterećenje budzeta i sa ciljem da se istinski ispravi nepravda,načinjena velikom broju porodica i pojedinaca,predlažemo uvodjenje zamenske restitucije za svu imovinu,koja se potražuje,po zakonu o restuitucuji.Potpisivanjem ove peticije,potvrdjujem privrženost slobodi,pravu i pravdi,kao i to da podržavam:pravo na život,slobodu i sigurnost ličnosti,pravo na pravično sudjenje,pravo na odbranu,pravo narazličito političko mišljenje,pravo na slobodno uživanje imovine,pravo na zaposlenje,plaćene praznike,zaštitu od nezaposlenosti,pravo na socijalnu sigurnost,pravo na nasledjivanje i druga sva prava,koja su deo,''UNIVERZALNE DEKLARACIJE O LJUDSKIM PRAVIMA'',UN-a,potpisane u Parizu 1948.godine,kao i drugih deklaracija,čije potpisnik i Srbija(Jugoslavija).Potpisivanjem ove peticije,saglasan sam i sa sin sloboama,,koje su sastavni deo,glavnih principa,''UNIVERZALNE DEKLARACIJE O LJUDSKIM PRAVIMA'',kao što su:sloboda izražavanja i mišljenja,sloboda od torture ili svirepod,nehumanog tretiranja ili kazne,sloboda mišljenja,uverenje i veroispovesti.


Marko J.Zdravković    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook