Podržimo Jovanu i zaustavimo urušavanje ugleda Pravnog fakulteta!

Zaštitimo predsednicu Studentskog parlamenta, Jovanu Miloradović, od lažova i moralnih otpadaka!

O čemu se zapravo radi?! Dana 24. juna 2018. (nedelja), predstavnici Studentske asocijacije uputili su dopis Kuriru o Jovani u kome su izneli niz skandaloznih tvrdnji.

Naime, svi mi, sadašnji studenti Pravnog fakulteta, kao i oni koji su to nekada bili, dobro poznavajući Jovanu i njeno zalaganje za studente imamo moralnu obavezu da joj se ovim putem odužimo za sve što je učinila za nas! A oni koji pokušavaju da njen rad osujete isti su oni kojima je pre tri meseca oduzeta kancelarija zbog diktiranja na bubicu iz iste. Sada, predstavnici Studentske asocijacije na sve moguće načine pokušavaju da povrate svoju kancelariju koju su izgubili zbog svoje nesmotrenosti i nemoralnih i nezakonitih radnji. Svako ima pravo da odluči kojim će putem ići u životu, ali diktirati na bubicu iz prostorija fakulteta je nešto što je za najveću moguću osudu. A da ne spominjemo javnu tajnu od pre nekoliko godina kada su ti isti borci za pravdu jednom od profesora skidali točkove sa auta.

Ali naravno, do sada smo svi mi po ko zna koliko puta bili svedoci novih, i novih laži i naučne fantastike istih ovih moralnih otpadaka, koji iznova i iznova pokušavaju da poljuljaju ugled Pravnog fakulteta, a to sada odlazi izvan granica bilo kakvog zdravog razuma radeći ovo u toku novog upisa na fakultet.

To je ta studentska pravda za koju se bore! Izgleda da su najveći borci za pravdu i moral u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu oni koji ne bi bili primljeni ni na moralnu deponiju kada bi postojala.

Podržimo Jovanu i zaustavimo urušavanje ugleda Pravnog fakulteta, to je najmanje što možemo učiniti za nju i fakultet koji studiramo! Pokažimo koliko nas je zahvalno za sve što je učinila za studente i koliko smo ponosni što smo studenti Pravnog fakulteta!


Udruženje i Unija    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Udruženje i Unija da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook