Podrska decaku Krstanu Vukovicu!

Pidruzite se peticiji i dajte podrsku jednom decaku kojem moze biti ugrozeno detinjstvo zbog huligana u Novom Sadu u Masinskoj skoli!KRSTAN VUKOVIC je mesecima maltretiran od strane dva starija momka,koja su ga reketirala,ponizavala,tukla,i otimala mu licne stvari...Krstan je olicenje deteta u nasem kraju u Kacu,miran,tih,vredan,pravi primer kako treba da se ponasa jedan decak od 15god.!On je preklju

ce braneci se potegao noz na huligane jer mu je zivot bio ugrozen!APELUJMO NA POLICIJU I OSTALE NADLEZNE ORGANE DA SE POZABAVE OVAKVIM SL.JER SU NAM DECA UGROZENA U MASINSKOJ SKOLI I OSTALIM U NOVOM SADU I BEOGRADU!DAJTE PODRSKU ZA DECAKA OD 15.GOD,KOJEM SU STAVLJENE LISICE NEPRAVEDNO,BRANECI SVOJ ZIVOT I ONAKO MESECIMA MALTRETIRAN!STOP NASILJU ZA NASU DECU!!!OSLOBODITE KRSTANA!!!!!!!
11.11.2012. dodjite i pruzite podrsku za oslobadjanje malog Krstana!PETICIJA ZA KRSTANA od 8h do 12h u centru KACA ispred POSTE ko je u mogucnosti,za ostale mozete online podrzati!!

Potpišite peticiju


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook