Mogućnost polaganja dvosemestralnih i ispita iz drugog semestra u svim ispitnim rokovima za apsolvente osnovnih akademskih studija na FSFV-u!

Kao apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, ovom peticijom želim da omogućim, odnosno zahtevam od fakulteta da omoguće, studentima koji su sve odslušali, polaganje dvosemestralnih i ispita iz drugog (letnjeg) semestra u svim ispitnim rokovima. 
Smatram da je čist bezobrazluk studentima dostaviti obaveštenje da se dvosemestralni i ispiti iz letnjeg semestra ne mogu prijaviti i polagati u Aprilskom roku, i to preko rasporeda termina polaganja ispita, u kojem nisu navedeni pojedini predmeti, samo par dana pred prijavu ispita!!! Ti isti predmeti su se nalazili na obaveštenju o rasporedu i terminima za januarsko/februarski rok tekuće godine!  

Molim sve kolege da daju svoj doprinos i podrže peticiju!

Sportski pozdrav!


Stefan - Apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook