Mogućnost polaganja dvosemestralnih i ispita iz drugog semestra u svim ispitnim rokovima za apsolvente osnovnih akademskih studija na FSFV-u!

Kao apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, ovom peticijom želim da omogućim, odnosno zahtevam od fakulteta da omoguće, studentima koji su sve odslušali, polaganje dvosemestralnih i ispita iz drugog (letnjeg) semestra u svim ispitnim rokovima. 
Smatram da je čist bezobrazluk studentima dostaviti obaveštenje da se dvosemestralni i ispiti iz letnjeg semestra ne mogu prijaviti i polagati u Aprilskom roku, i to preko rasporeda termina polaganja ispita, u kojem nisu navedeni pojedini predmeti, samo par dana pred prijavu ispita!!! Ti isti predmeti su se nalazili na obaveštenju o rasporedu i terminima za januarsko/februarski rok tekuće godine!  

Molim sve kolege da daju svoj doprinos i podrže peticiju!

Sportski pozdrav!


Stefan - Apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Stefan - Apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook