POVRATAK PLAVIH DRESOVA KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE!

Kako god se zvali, uvek smo bili pravi kad smo PLAVI! Naša košarkaška reprezentacija je do 2012.godine, zaključno sa Evrobasketom 2011., igrala u plavoj i standardnoj, beloj garnituri dresova. Međutim, odlukom nepoznatih osoba iz Košarkaškog saveza od 2012.godine naši igrači ne nose plavu već, jednoličnu i bezidejnu, crvenu garnituru dresova. 

U direktnom sam kontaktu sa Predragom Danilovićem i Igorom Rakočevićem i želja svih nas je da vratimo plave dresove od Svetskog prvenstva 2019. godine. Za to nam je potrebno makar 6000 potpisa! 

Na kraju krajeva, Francuzi imaju iste nacionalne boje kao i mi i igraju u sve tri garniture (bela,crvena i plava), Ameri isto imaju tri garniture, pa zašto ne bi i mi koji smo najveće uspehe ostvarivali baš u ovim dresovima? serbia-1998.jpg2002_yugoslaviacup.jpgc77ee34163ec64046f57cbe914cab76f--basketball-players-serbian.jpgNenad-Krstic.jpgm_macvan.jpg

Mi smo zemlja košarke, mi smo uvek bili PLAVI! PLAVI su i vaterpolisti, PLAVI su i odbojkaši, želimo povratak tradicije koja traje od 1936.godine! 


Dušan Vujović    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Dušan Vujović da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook