Priznavanje srpske vozačke dozvole u Norveškoj

Mi dole potpisani ovim putem tražimo od Ministarstva inostranih poslova Srbije da  pomogne svojim građanima koji žive u Kraljevini Norveškoj oko priznavanja srpskih vozačkih dozvola. Problem priznavanja vozačkih dozvola traje već dugo, i jako je važno za nas da se pokrene inicijativa za potpisivanje  bilateralnog sporazuma sa Kraljevinom Norveškom za priznavanje istih. Posledice  toga što nema sporazuma trpi veliki broj građana koji živi i radi u Norveškoj zato što su troškovi  polaganja jako visoki. S obzirom na to da su mnoge članice EU već potpisale sporazum pretpostavljamo da bi trebalo i Norveška da se priključi tome bez  problema.

U pitanju je veliki broj građana kojima je potrebna pomoć i podrška Ministarstva.

Rešavanje ovog pitanja je od velike važnosti za sve građane Srbije koji rade i žive u Norveškoj, kao i one koji dolaze na privremeni rad. 

Molimo vas da što pre  podneste zahtev za sporazum.

Građani Srbije koji žive i rade u Norveškoj


Maja Vujičić    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook