Sačuvajmo pčele !

STOP SULFOKSAFLORU i FLUPRADIFURONU ! NE!

Poštovane kolege u vezi Sulfoksaflora i Flupiradifurona dve aktivne supstance, insekticidi koji tresu pojedine zemlje EU kao i Ameriku i Australiju gde su u upotrebi, ja sam se obratio Upravi za zastitu bilja ministarstva poljoprivrede ispred grupe građana , Gradjanske inicijative "Sačuvajmo pčele" i dobio odgovor da nijedna materija od pomenutih nije registrovana kod nas. Peticija i jeste pokrenuta na vreme iz razloga da u onom trenutku kada neko od uvoznika pozeli da registruje insekticid imaće potpise svih nas pčelara da NE ŽELIMO ponovno masovno trovanje pčela na suncokretu i registraciju tih proizvoda kod nas
Iz tih razloga MOLIM VAS potpišite peticiju, potrebno je da nas bude što više kako bi se i naš glas napokon uvažio na pravi način. HVALA !

Dejan Marković, Građanska inicijativa "Sačuvajmo pčele"    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju