Sačuvajmo pčele !

 STOP SULFOKSAFLORU i FLUPRADIFURONU ! NE!

 

Poštovane kolege u vezi Sulfoksaflora i Flupiradifurona dve aktivne supstance, insekticidi koji tresu pojedine zemlje EU kao i Ameriku i Australiju gde su u upotrebi, ja sam se obratio Upravi za zastitu bilja ministarstva poljoprivrede ispred grupe građana , Gradjanske inicijative "Sačuvajmo pčele" i dobio odgovor da nijedna materija od pomenutih nije registrovana kod nas. Peticija i jeste pokrenuta na vreme iz razloga da u onom trenutku kada neko od uvoznika pozeli da registruje insekticid imaće potpise svih nas pčelara da NE ŽELIMO ponovno masovno trovanje pčela na suncokretu i registraciju tih proizvoda kod nas
Iz tih razloga MOLIM VAS potpišite peticiju, potrebno je da nas bude što više kako bi se i naš glas napokon uvažio na pravi način. HVALA !


Dejan Marković, Građanska inicijativa "Sačuvajmo pčele"    Kontaktirajte autora peticije


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook