Sačuvajmo pčele !

 STOP SULFOKSAFLORU i FLUPRADIFURONU ! NE!

 

Poštovane kolege u vezi Sulfoksaflora i Flupiradifurona dve aktivne supstance, insekticidi koji tresu pojedine zemlje EU kao i Ameriku i Australiju gde su u upotrebi, ja sam se obratio Upravi za zastitu bilja ministarstva poljoprivrede ispred grupe građana , Gradjanske inicijative "Sačuvajmo pčele" i dobio odgovor da nijedna materija od pomenutih nije registrovana kod nas. Peticija i jeste pokrenuta na vreme iz razloga da u onom trenutku kada neko od uvoznika pozeli da registruje insekticid imaće potpise svih nas pčelara da NE ŽELIMO ponovno masovno trovanje pčela na suncokretu i registraciju tih proizvoda kod nas
Iz tih razloga MOLIM VAS potpišite peticiju, potrebno je da nas bude što više kako bi se i naš glas napokon uvažio na pravi način. HVALA !


Dejan Marković, Građanska inicijativa "Sačuvajmo pčele"    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook