SLOBODA ZA TOZU!

TOZA je gradski pas, iz Velike Plane, koji je u četvrtak odveden, po nalogu načelnika opštinske uprave Gorana Tasića, od strane Avenije MB. Sama akcija je bila nelegalna, jer uopšte nije najavljena, nije obavešten načelnik zadužen za to, a nije ni komunalni redar prisustvovao akciji. Uhvaćen je pas koji ima status gradskog psa i čiji čip glasi na opštinu Velika Plana. Akcija je sprovedena samo da bi se Toza uhvatio, jer smeta Goranu Tasiću lično. Pas nije agresivan, čak je po njegovom nalogu proveo dve nedelje na posmatranju, na kome je od strane tri veterinara okarakterisan kao NEAGRESIVAN! Jedina njegova "mana" je što laje i juri za automobilima.

Avenija MB ima naređenje od načelnika Tasića da Toza ne sme biti pušten čak ni ako neko želi da ga udomi. Oni imaju obavezu da ga drže kod sebe dve nedelje, a nakon toga će ga uspavati. Pomozite nam da oslobodimo Tozu, jer imamo udomitelja!

Udruženje za zaštitu životinja "Mrvica" Velika Plana    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju