Ostavka ili smena Ministra Zdravlja Slavice Đukić Dejanović

Peticija za ostavku ili http://postar.rs/wp-content/uploads/2012/02/sp-slavica-djukic.jpgsmenu Ministra Zdravlja,
Slavice Đukić Dejanović,

Mi, Narod Srbije, ZAHTEVAMO da u ime svih +300 000 građana, koji su potpuno „nevidljivi“ za Vas i Vašu administraciju, a kojima ste oduzeli Ustavno i međunarodno pravo da budu lečeni, kao i ime svih građana sa teškim i neizlečivim bolestima, a ponajviše u ime naše zdrave i teško bolesne dece, kojima je zbog ovog zdravstvenog javašluka neophodno lečenje u inostranstvu, jer ste svojim nemarom, nezainteresovanošću, ali pre svega svojom nebrigom za njih i nas, uništili Zdravstvo Srbije i pogazili sve međunarodne konvecije, deklaracije i norme elementarnih ljudskih prava i Čovečnosti i na taj način prekršili Ustav, ukinuvši i njima i nama najsvetije ljudsko pravo, a to je pravo na Život i na taj način ste nas ponizili i oduzeli nam svako ljudsko dostojanstvo!

Kako je u našem Zdravstvu, a pogotovo za vreme Vaše  ministarske „vladavine“ nastao jedan ogroman i strašan javašluk, bezobrazluk za koji je očigledno da Vi, kao Ministar Zdravlja uopšte niste zainteresovani, Narod Srbije Vas pozivamo pod hitno podnesete ostavku sa te funkcije kojoj uopšte niste dorasli!

Mi, Narod Srbije, koji je kao vlastodavac srpskom Parlamentu i Vladi poverio mandat, ovom peticijom pozivamo na svu Vašu građansku, ali i ljudsku svest i savest, te da zbog ove očajne i teške zdravstvene situacije u kojoj smo se zatekli i koja nas svakim danom vodi u još veću propast, pod hitno i neodložno razrešite dužnosti Ministra Zdravlja, gospođu Slavicu Đukić Dejanović i da na njeno mesto dovedete sposobnu osobu kojoj je stalo da nas i do zaveđenja reda u ovaj nered, ko ima volju, želi, hoće, može i ima hrabrosti da NAS povede ka potpunom zdravstvenom izlečenju Srbije! Nažalost, u suprotnom bićemo sasvim izgubljeni! Unapred zahvalan,

Vaš „nevidljivi“ Narod Srbije

Aleksandar Udilović    Kontaktirajte autora peticije