Sprečimo koncesiju Aerodroma "Nikola Tesla"

Aerodrom “Nikola Tesla” već treću godinu zaredom zauzima peto mesto medju najboljim aerodromima u Istočnoj Evropi, dok je prvo mesto pripalo aerodromu u Budimpešti. Zašto bi neko prodavao takvu kompaniju? Zašto Aerodrom "Nikola Tesla", kao preduzeće, ne finansira svoj razvoj? Mišljenja smo da Aerodrom treba da se razvija iz svog profita, a ne da taj profit ide na dividende koje se isplaćuju državi, kao većinskom vlasniku (ista stvar se dešava i sa EPS-om). Umesto da se profit koristi za dalja ulaganja, koja bi potom donosila novi, veći profit, to sve odlazi u budžet, da bi se onda vršila politička preraspodela tog novca. Pomozite nam svojim potpisom da sprečimo još jednu pljačku narodne imovine!

Igor Nikolić, Pokret Slobodnih Građana - Surčin    Kontaktirajte autora peticije

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Proverite svoje prijemno poštansko sanduče (i fasciklu za neželjenu poštu).