Stanari za izgradnju novih parking mesta u ul.Patrijarha Joanikija 2-20

parking3.jpgSvakodnevno se susrećemo sa velikim problemom nedostatka mesta za parkiranje u našoj ulici. Stanari su prinuđeni da svoje automobile parkiraju van obeleženog parking prostora, onda bivaju kažnjeni od strane komunalne inspekcije, a usled "zagrađivanja" jedni drugih se često dešava da automobili budu oštećeni. Povodom ove situacije već postoji pokrenuta inicijativa građana koja nudi rešenje u vidu podnošenja zahteva  za sredstva koja obezbeđuje Opština Rakovica u iznosu od 10 miliona dinara. 

Naše je samo da budemo složni, odvojimo minut vremena i potpišemo ovu peticiju (obavezno uraditi konfirmaciju kroz e-meil koji će vam stići sa ovog sajta).

Podelite peticiju na društvenim mrežama da bi prikupili što više potpisa  i iskoristili šansu da u predviđenim roku rešimo veliki problem.


Stanari ul. Patrijarha Joanikija    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Stanari ul. Patrijarha Joanikija da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook