стоп кемтрејлсима и геоинжењерингу!

Желимо плаво небо изнад Србије!Bild13.jpgстоп кемтрејлсима и геоинжењерингу!

Поштовани,

Грађани Србије обраћају Вам се, уз сво дужно поштовање, са захтевом да анализирате и дате јавности у Србији на знање шта је садржај запрашивања ( chemtreils, кемтрејлс) која се појављују у ваздушном простору наше суверене земље и какаве су могуће последице по здравље људи, флоре и фауне, земљишта и воде, као и које су ефикасне мере заштите. Захтевамо јавну расправу.

Од уласка у програм НАТО-а „Партнерство за мир“ небо изнад Србије се запрашује са кемтрејлс, за које верујемо да знате. То су дугачки трагови испуњени честицама тешких метала, биолошким, микро и нанотехнолошким материјалима које километрима иза себе остављају неиндентификовани високо и ниско летећи авиони. Брине нас да се кемтрејлс прскају у ваздушном простору Србије или због „Стратосферског Гео-Инжињеринга“ или из неког другог разлога, без наше обавештене сагласности.

Захтевамо да се обави тестирање ваздуха, земљишта и воде који су хронично
контаминирани са запрашивањима, на :
1. алуминијум
2. баријум
3. бакар
4. цинк
5. магнезијум
6. кадмијум
7. хром
8. никал
9. гвожђе
10. калијум
11. натријум
12. силицијум
13. арсен
14. радиоактивност.

Захтевамо да се обави тест садржаја ових запрашивања на биолошке агенсе ( као што су то у свету већ учинили dr Hildegarde Staninger, dr Rahim Karjoom, научник Clifford Carnicom), на:
1. патогене и генетски модификоване гљивице, буђи, бактерије и вирусе,
2. садржај паучинастих формација које падају са неба (о чему имамо фотографије и видео снимке).
3. присуство заражених еритроцита
4. катјонска полимерска влакна у којима су усађена јаја нематода,
5. могуће присуство нанотехнолошких ентитета комбинованих са лабораторијски створеним обликом живота.
Тражимо одговоре:
Зашто у подручјима интензивног запрашивања нестају пчеле и умире дрвеће?
Зашто се непосредно након запрашивања грађани жале на:
• тегобе дисања и тегобе са синусима,
• губљење краткотрајног памћења,
• бол у глави и врату,
• дезоријентисаност,
• депресију и нагле промене расположења,
• нагли осећај хладноће,
• бол у зглобовима и мишићима, општу малаксалост,
• црвенило и свраб по телу,
• кратку пажњу,

Лабораторијска тестирања запрашивања обављају се по целом свету и анализе су приступачне јавности. Верујемо у Вас и обраћамо Вам се уз сво дужно поштовање.
За Вашу информацију:
О наведеном имамо фотографије неба из свих делова Србије, и видео снимке.

У очекивању Вашег цењеног одговора, с посебним уважавањем представник удружења Chemtrails report Serbia
#chemtrails #srbija #serbia #кемтрејлс

Сhemtrails report Serbia    Kontaktirajte autora peticije