STOP NATOVskoj ANTIRUSKOJ PROPAGANDI U SRBIJI !

Peticija podrazumeva kampanju prevencije genocida Srba u Srbiji.

Na osnovu stogodisnjice prvog svetskog rata, od Prizrenske lige do Prizrenskog UCK terorizma.

Evroatlanski DELOIT i CEPMA,od 1984 formiraju koruptivnu privatizaciju korumpiranim podobnim biznismenima CK Direktora,koji formiranjem medijske spin_diktature ,osvajaju sve Anti srbske medije od 1987,i u SFRY,bankarskom sektoru sa ALEC  zakonopiscima razlog da verujem su cinjenice odbijenog zahteva SFRY_1987, za EU.Medijski sakrivaju razdor oko para u Ljubljanskoj banci,pocinju cerupanje za separatizam Slovenije i Hrvatske ,nato lobi sa Gorbacevim priprema pad Causekog, kao Bukurestanski Nato centar za potrebe razbijanja Srbije sto se videlo javno 2004,ulaskom i kadrovima koji su lobirali za ulazak post Sovjetskih drzava ,kao osnovni ekonomski rat za medijski instrument Evroatlanske NATO osovine. u dve decenije neokolonizirali su sve prirodne resurse u postsovjetskim Drzavama preko Yugoslovenstva vrseci medijski i tehnicki na terenu teror i genocid nad Srbima od Triglava do Djevdjelije. Paralelno mobinguju bise dekolonizirane clanice OUN,Nesvrstane za korupcijske delatnosti po zaristima u Africi-Aziji,Juznoj Americi sve to navodno braneci Tiotoizam Tudjmanov,Mesicev,i Jansu sa podobnim pionirom  Kacinom Do danas ignorisu ,SRBSKU DRZAVOTVORNOST  u Beogradu koren Drzavnosti KiM od Triglava do Djevdjelije,sve te novopecene drzave na humkama etnickog genocida Srba.Od 1999 B92,nato korporanti Sorosa ,i Austrougarskih casnika domobranskih slave stogodisnjicu uspesnog genocida 2014. Uzivaju u pljacki resursa prava na zivot . STOP NATOV*SKOJ domobranski casnoj katolicko pionirskoj NATO okupaciji,od unijata Pravoslavnih.

Borka Milankov Crepulja    Kontaktirajte autora peticije