UVODJENJE SMRTNE ILI DOZIVOTNOG ZATVORA ZA SILOVATELJE,UBICE,MONSTRUME I ZLOCINACA KAO I PSIHICKI OBOLELIH I NEURACUNJIVIH OSOBA..

Svedoci smo svih ovih godina kako u proslosti tako i u sadasnjosti da ima manijaka,da ima psihicki nestabilnih osoba koji zlostavljaju svoje ukucane narocito svoje najmilije-decu bilo musku ili zensku.Skorasnji primer da je ocuh zlostavljao cerku/pastorku,i ne samo nju nego i sve devojcice/tinejdzerke skolarke narocito maloletnice.Jedna od takvih je bila Tijana Juric ciji se epilog jos ne zna,i ciji je otac vec preduzeo mere da se rasvetli zlocin fizickog i psihickog zlostavljanja koje je nesrecna devojcica trpela od "dobrog" komsije kod kog je odlazila na privatne casove engleskog.Imala je svega 14 godina.

Tema ove Peticije je da se zaustavi ovakva "praksa" i da se zlocinci kazne.Stoga pitanje peticije: DA LI STE ZA PONOVNO UVODJENJE SMRTNE ILI BAREM DOZIVOTNE ROBIJE SILOVATELJIMA,MANIJACIMA,RAZNORAZNIM PSHICKI RASTROJANIM OSOBAMA KOJE SU OPASNE PO OKOLINU I PO DRUSTVO U SRBIJI.

MOLIM RODITELJE,BAKE,DEKE,SVE DOBRONAMERNE I CEO BEOGRAD I SRBIJU DA POTPISU OVU PETICIJU.STO VISE POTPISA,TO JE VECA SANSA ZA UVODJENJE DOZIVOTNE ZLOCINCIMA,MONSTRUMIMA,I PSIHICKI LABILNIM I VEOMA OPASNIM OSOBAMA DA BI SPRECILI DA SE NIKAD NIJEDNA DEVOJCICA,DEVOJKA,ZENA PA I MALA DECA NE POVREDJUJU NE UBIJAJU.


Sekula Vasiljevic    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook