Vas potpis moze zaustaviti pretvaranje naseg javnog u gradjevinsko zemljiste

Ako Vas ne mrzi, Vi potpišite!

Vi, koji volite ovaj grad,
Grad Užice je javno zemljište na Mendinom brdu, ulica Tanaska Rajića, iz javnog preinačio u građevinsko zemljište sa ciljem da se proda poznatom kupcu.
Taj prostor je oduvek poznat kao Vašarište, jer su se tu održavali vašari na kojima se okupljao veliki broj ljudi. To mesto je poznato i kao mesto sa jednim od najlepših pogleda na naš grad, mesto gde su generacije odrastale, gde su deca učila prve korake, družili se i zabavljali.
Ta lokacija je poslednjih godina jedna od najfotografisanijih u gradu Užicu i to objektivima gostiju iz inostranstva, koji 12 meseci i 365 dana dolaze na Mendino brdo, noseći sa sobom najlepše utiske čitavog svog putovanja po Balkanu i Evropi.
Ali, ako je do „viših instanci“ neće još zadugo.
Još jednom, po ko zna koji put u našoj dragoj zemlji, „više instance“ i „lokalni moćnici“ preinačili su namenu zemljišta iz javne svojine u građevinski prostor i isparcelisali ga za dalju prodaju, a sve sa namerom da se „jednom od njih“ obezbedi mogućnost kupovine zemljišta.
Tako, dragi Užičani, nemojte da se iznenadite ako uskoro na jednom od najlepših vidikovaca našeg grada umesto prirode i čistog vazduha osvane npr. skladište građevinskog materijala, koji će odatle da se distribuira za „okupaciju“ nečijih drugih igrališta, parkića i livada.
I pobunite se pre nego što dođu na Vaša vrata, jer posle možda neće imati ko da se pobuni!

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Rakic Vladana da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook