Vojno saveznistvo sa Rusijom

Postovanje svima.

Da ne bih duzio, svima je jasno da nas je Nato bez relevantnog razloga bombardovao,1999.god. i napravio znacajnu fizicku,mentalnu i materijalnu stetu, koja se meri u 100 tine milijarni dolara.jASNO je da se clanstvo u nato debelo placa sto ce sve da se prelomi preko ledja ovog naseg napacenog naroda,ali mi se nikada necemo saginjati niti ici pognute glave.

Da su neke druge okolnosti, kao u istoriji kada je nas narod bio obajsjan i nadahnut snagom,voljom i svetim duhom,nebi nam bila potreba pomoc od nikoga.

Nazalost, u ovo vreme sami nismo u mogucnosti da se odupremo trans atlanskoj ,nato,satanistickoj alijanski.Jedan od nacina koji bi mogao da nam pomogne da dignemo ovu drzavu na noge i ostavimo je bolju za buduca pokoljenja je vojno saveznistvo sa Rusijom i Kinom.

Mnoge drzave cak i otvoreno pricaju da zele da pomognu Srbiji da se izbori sa izazovima koji su tyrenutno ppostavljeni pred nas,samo sto niko od vladajuce garniture ne smatra za shodno da prihvati pomoc od prijatelja, nego radije ide i moli na kolenima ,mrvice sa stola,djavolskih neo kolonijalnih okupatora koji nas zadnjih 30 god. samo unistavaju.i uz pomoc svojih firmi,banki itd. izvlace pare od ovog siromasnog naroda, pritom imaju ogromne privilegije pri zaposljavanju radnika, ne placaju pdv, doprinose, poreez na dobit,dobit izvlace u svoje maticne drzave, radnike sikaniraju i ostavljaju bez ikakvih pravila.tENDERE I POSlove dobijaju preko korumpiranih politicara, i sistematski unustavaju i ponizavaju ovaj narod,stavljajuci vlast iznad naroda i narod u sluzbi njihovih licnih interesa.Mislim da bi savez sa Rusijom bio korak u boljem smeru, dok ne stanemo na noge, kolokvijalno receno, a kada malo ojacamo, Srbija ide sama kao i slavni preci koji su krvlju nasu zemlju natopili i cascu je obasjali i zaduzili.

 

DA LI ZELITE DA REPUBLIKA SRBIJA POTPISE VOJNI SPORAZUM SA RUSIJOM?


Igor Peric /062-8690355    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Igor Peric /062-8690355 da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook