VRATITE MARIJI NJENO DETE!!!

Po objavi M.P.  na Face book-u : 

Posle bezuspešnih pokušaja celo jutro konačno sam uspeo da dođem do broja telefona Marije, preko njenih prijatelja iz Doma gde je bila. Smatram da sam dužan da sa svima podelim i tu informaciju koja mislim da značajno menja stvari. Situacija je bitno drugačija nego što je to predstavljeno u emisiji na TV Pinku. 
Naime, saznao sam od nje da je njoj dugo savetovano da prvo ne rodi dete jer nema mogućnosti i uslova da fizički podiže to dete i da se stara o njemu, te da mora da ispunjava mnoge uslove kao invalid koji želi da podiže samostalno dete. Ne shvatajući celu situaciju i pod utiskom svega, ali i muža koji ima nesređenu situaciju, u nekom trenutku kada je beba rodjena ona je popustila i potpisala to da daje dete na usvajanje u materinski dom, da bi se posle toga pokajala i zatražila bebu nazad, kada joj je saopšteno da ona kao invalid mora da ispunjava veliki broj kriterijuma da bi se starala o detetu. Sada se pred nju stavljaju uslovi da mora da ima svojinu nad nekom nepokretnošću kao uslov da bi joj vratili bebu. 

Potpisivanjem peticije dajete svoj glas da se dete vrati majci. 

Hvala


-Udruzenje Drazevac    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem -Udruzenje Drazevac da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook