VRATITE VLADIMIRA U ZADRUGU 2

Na osnovu svih dešavanja dana 05.10.2018 , u rijalitiju Zadruga 2 , rešili smo da napravimo peticiju i vratimo Vladimira Tomovića u taj isti rijaliti . Zašto ovo dajemo sebi za pravo ? Smatramo da je Vladimir “ nosio “ ovaj rijaliti , iznosio svoja mišljenja i bio pravičan . Situacija koja se desila upravo danas , nije uredu , ali treba biti fer i diskvalfikovati Aleksandru i Davida zajedno sa Vladimirom , ili ih sve ostaviti unutra . Rijaliti više nije isti , jer Vladimir nije učesnik . Iz tog razloga smatramo da i u našu i u vašu korist ide to da se on vrati . Učinićemo sve i potruditi se , jer smatramo ako ste mogli da vratite Andjelu Vešticu , zaista možete i njega . Ovim putem se obraćam Milici i Željku Mitroviću i molim ih da pokušaju i razmotre sve ovo gore napisano . Hvala 


Marija Bursać    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook