Za brisanje iz registra i ukidanje Socijalističke partije Srbije zbog nepoštovanja odluka sudskih organa Srbije

Ako se slažete da Socijalističku partiju Srbije treba ukinuti zbog njenog delovanja u prošlosti koje je Srbiju, izmedju ostalog, izolovalo od celog sveta, a tu politiku i dalje nastavlja,potpišite ovu peticiju koja će biti prosledjena nadležnim državnim insitucijama i organima

Ako se slažete da SPS treba ukinuti zbog njenog političkog delovanja u prošlosti koja je Srbiju, izmedju ostalog, dovela do izolacije, složićete se da i danas SPS nastavlja tu pogubnu politiku, prvenstveno ne poštujući odluke državnih institucija i organa:

 1. SPS pokreće inicijativu za podizanje spomenika Miloševiću,koji je presudom srpskih sudova br.KP6/03 od 18.07.2005.g. označen kao nalogodavac ubistva iz niskih pobuda Ivana Stambolica i pokušaj ubistva Vuka Draškovića u Budvi
SPS je pokrenula inicijativu za podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću iako je on pravosnažno osudjen kao nalogodavac ubistva što je nedopustivo i protivzakonito.
 
 2. U maju 2015.g. predsednik  SPS,Ivica Dačić, posle odluke suda o rehabilitaciji Draže Mihajlovića, je izjavio da je to "sramna odluka suda"i "da su Ravnogorski četnici klali"
 
 3. Ravnogorski četnicki pokret je rehabilitovan 2004.g. u Skupštini Srbije.
 Peticija će biti predata nadležnim institucijama i organima države Srbije
 
Ako politička organizacija ( SPS) i njen predsednik Ivica Dačić (dugogodišnji nosilac više državnih funkcija) ne poštuju odluke sudskih organa naše države,već samo sud svoje političke partije tražimo da se briše iz registra političkih partija i zabrani njeno postojanje. i delovanje.
 
 Udruženje gradjana"Za očuvanje pravne države i institucija i organa Srbije"
 
 

Ljubisa Stanojevic    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Ljubisa Stanojevic. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook