Za preusmeravanje novca namenjenog Gročanskim svečanostima na lečenje obolele dece sa opštine

Ovom peticijom se pozivamo na član 56. Ustava Republike Srbije koji glasi: “Svako ima pravo da, sam ili zajedno sa drugima, upućuje peticije i druge predloge državnim organima, organizacijama kojima su poverena javna ovlašćenja, organima autonomne pokrajine i organima jedinica lokalne samouprave i da od njih dobije odgovor kada ga traži." Mi kao građani opštine Grocka tražimo od lokalne samouprave i predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića da novac koji je odvojen za organizaciju Gročanskih svečanosti 2018. godine usmere porodicama sa opštine koje se bore za živote svoje dece. Pošto se ova manifestacija održava za nas, građane opštine, i pošto je ova vlast odabrana da istim građanima i služi, mi kažemo da nam ove godine Svečanosti ne trebaju. Želimo da se taj novac uplati za lečenje Jovana, Ljubice, Petre i Vuka. Nikome neće naškoditi ukoliko se ova gročanska tradicija jedne godine preskoči, ove godine ćemo pomoći izlečenju dece koja žive na našoj opštine, Gročanske svečanosti mogu da pričekaju 2019. godinu.


Građani opštine Grocka    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Građani opštine Grocka. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook