ZA UKIDANJE NACIONALNE FREKVENCIJE TV PINK

Ovo ludilo se KONACNO mora zaustaviti. Bahatost i brutalnost recnika vlasnika TV Pink na nacionalnoj frekvenciji, najgrublja zloupotreba nacionalne frekvencije u politicke svrhe, sikaniranje i maltretiranje gradjana Srbije licnim i politickim obracunima, svakodnevne gadosti koje smo primorani da slusamo putem saopstenja, otvorenih pisama i slicno  na nacionalnoj frekvenciji, bombardovanje lazima, klevetama - hitno trazimo ukidanje nacionalne frekvencije ovoj medijskoj kuci. Ovo nije zastita i politicka odstupnica onima koje je Z. Mitrovic vredjao, ovo je STOP za svakodnevni primitivizam, prostakluk, psihicko maltretiranje i lincovanje nas i nasih porodica. Prevrsili su svaku meru pristojnosti. Ove gadosti naravno nisu jedini razlozi zbog cega kao gradjani trazimo od nadleznih regulatornih tela i instituciju oduzimanje frekvencije ali su sasvim dovoljni za donosenje ove odluke.

pinkHorror1.png

Milan Krsmanovic    Kontaktirajte autora peticije

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Proverite svoje prijemno poštansko sanduče (i fasciklu za neželjenu poštu).