zbog nesavesno vodjenje istrage policije u slucaju Vitez Barbare

Vitez Barbara nestala je 25.novembra.2016-e godine pod nerasciscenim okolnostima sa mosta u Senti. O tada policija u Senti nije dala zvanicnu izjavu, ni nama roditeljima niti bilo kome. Mi roditelji vise puta smo bili u policijskoj stanici ovde u Senti al nista nam nisu rekli ,sem da moramo se pomiriti sa tim da je nasa cerka pala u reku Tisu !! Isti odgovor smo dobili i u Policijskoj stanici u Kikindi. receno nam je da budemo mirni i sigurni da je nasa cerka u reci Tisa !! Od te kobne veceri vec je proslo 45 dana !! nista ne potvrdjuje da je moja cerka te veceri pala u reku, sem dvojice "decaka" koji su prijavili njen nestanak !!! Policija nije vrsila nikakav pritisak na njih dvoje ,niti je bilo saslusanja !!! Molim SVE LJUDE koji su ZA da se preuzimaju STROGE MERE protiv policije da sa jednim potpisom pomognu nam u tome !!! ova peticija ce biti poslata Ministru unutrasnjih poslova Gospodinu Nebojsi Stefanovicu u nadi da ce on preuzeti mere ,ne samo u nasem slucaju nego i u ostalim slucajevima koje policija nesmotreno vodi !!!12695789_1110548248979871_1449713162_n.jpg