POTPISI STUDENATA PO STAROM PROGRAMU KOJIMA JE POTREBNO PRODUŽENJE STUDIRANJA

Pokretači - Vasa Rešpekt

/ #1683 OBAVEŠTENJE

2016-03-02 18:55

Poštovane koleginice i kolege, i mi imamo dušu. :)  Malo šale, ali pošto među nama petoro ima i ljudi iz provincije, dok dođemo kući, treba vremena. :) Kao što smo i do sada, tako ćemo vas i nadalje o svemu obaveštavati. Ništa se ne rešava od danas za sutra, pa stoga zaista, niti nam je namera, niti imamo vremena da odgovaramo na poruke tipa - Potpisala sam peticiju, imam prava da znam šta se dešava! Zaista nije ni mesto, a ni trenutak da se oko toga sporimo. Iako nas je malo, radimo ovo za sve "stare studente" bez izuzetka. Ovo je samo digresija, da znate da ćete i dalje biti o svemu obavešteni.
E sada, što se peticije tiče, peticija je jutros predata: predsednici Skupštine Maji Gojković, premijeru Vlade Aleksandru Vučiću, ministru za obrazovanje Srđanu Verbiću, predsednici Odbora za obrazovanje Aleksandri Jerkov, njenom zameniku i profesoru dr Marku Atlagiću, kao članu Odbora, a ujedno i čoveku koji nas podržava. Sve peticije su predate na pisarnicama, sa povratnim pečatom o prijemu, tako da će biti sigurno uručene onima kome su i namenjene.
Što se tiče raspuštanja Skupštine, iako se Skupština raspusti neće se raspustiti Ministarstvo i Vlada, a posle izbora, veoma brzo će se formirati nova NS i početi sa radom, tako da do septembra svakako ima vremena da se naš zahtev reši i verujemo da će biti pozitivno rešen. To je za sada ono najvažnije što vam prenosimo, a čim budemo imali bilo kakvih drugih novosti, vezano za peticiju ili predstojeće sastanke sa nadležnima, obavestićemo vas. Neka nam je sa srećom!