Vraćanje nastavnice hemije S. J.u školu Veljko Vlahović u Šangaju

Quoted post

SMILJA JANKOVIĆ

#82 Re: Re: Smilja Jankovic

2013-05-24 20:44

#79: - Re: Smilja Jankovic

Zloćo, ako ti kažeš da sam izbrisala , ONDA U REDU!Smiri se!Ali, ja , ću ti opet ponoviti , da ništa ne brišem sa fejsa!Ali, ako ti tako revnosno pratiš mene, i znaš sve šta piše na mom profilu, onda da verujemo!Možda je neko drugi obrisao!

Hm, jasno, Zloća, nije izašla iz Siriga, i sve poredi sa Sirigom!Zloćo, Zloćo, postoji još , mesta i većih od Siriga!Hvaliti se neznanjem gde je Nikšić, je tragično!Još, mogu primetiti, da su deca , i učenici sjajni, kakvi su im , roditelji!DA, da, tragedija jedne žene, je što postoji lepša od nje!Na stranu, pedofili, pjandure , neznalice, lopovi, ali biti lepši i imati atribute, E TO NE MOOOOŽEE!Na, Tvoju , žalost, Zloćo , ja ostajem u siriškoj školi! I da, u malo ste se preračunali!U toj školi ne radi 99 % ljudi iz Siriga već 30 % !

Zahvaljujem svima koji su o meni pisali, i loše i lepo, jer jer kad objašnjavam ljudima , sa kim radim i gde , prosto mi ne veruju!Pošto sam ovo sve snimila, biće dobar dokazni materijal, kako neko može nastradati kad skrene pažnju na kriminalne radnje !HVALA!

Odgovori

Neko od nadleznih

#88 Re: Re: Re: Smilja Jankovic

2013-05-25 21:13:59

#82: SMILJA JANKOVIĆ - Re: Re: Smilja Jankovic

Imam saznenje iz vrlo poverljivih izvora i sa samog vrha da necete uskoro raditi ni u jednoj skoli, i to je provereno jer svi su umorni od vas i svi jedva cekaju da vas se rese , a septembar mesec ce pokazati da sam u pravu