Апел да Белорусија упути миротворце на Косово и Метохију

АпелНови.jpg

 

Овај апел ће, уколико оствари довољан број потписа, бити представљен амбасади Републике Белорусије.

Текст апела:

Уважени амбасадоре Републике Белорусије, господине Бриљов, након монструозног убиства једног од лидера Срба са Косова и Метохије Оливера Ивановића, након неколико случајева паљења и уништавања имовине Срба повратника јужно од Ибра, након све чешћих претњи албанских лидера ,,да ће доћи до Ниша" и да ће се ОВК поново мобилисати у случају отварања специјалног суда, и након упадљивог ћутања од стране западних држава на све ове случајеве, ми доле потписани грађани Србије шаљемо молбу вама и Влади Републике Белорусије:

Да се, уколико је то могуће, на територију Аутономне покрајине Косово и Метохија упути контигент миротвораца из Белорусије, а у оквиру међународне мисије КФОР*, да би се спречили нови покушаји напада на Србе, уништавања и отимања њихове имовине, као и покушаји формирања било каквих оружаних формација које су противне резолуцији УН 1244 и кумановском Војно-техничком споразуму, као и оних формација које нису проистекле из међусобног договора Београда и Приштине.

*КФОР осим НАТО држава чине и неутралне (Украјина, Молдавија, Аустрија,...), али и државе ОДКБ-а, попут Јерменије.

 


Група Не у НАТО    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Група Не у НАТО. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook