Петиција грађана Сремчице и Железника: ХОЋЕМО ИЗЛАЗ НА ОБИЛАЗНИЦУ

На основу члана 56. Устава Републике Србије ("Службени гласник РС", бр. 98/06 и 16/22), подржавајући иницијативу Нове снаге Србије, ми, доле потписани грађани Сремчице и Железника, покрећемо

П Е Т И Ц И Ј У

којом захтевамо изградњу излаза на Обилазницу код Железника 

Осим катастрофалних аутобуса на линији 511, становнике Сремчице и Железника свакодневно оптерећују и огромне саобраћајне гужве које се стварају највећим делом у насељу Тараиш, између Сремчице и Железника, с обзиром да ова два велика насеља спаја само једна саобраћајна трака, тако да су возачи редовно заглављени у колони и више од пола сата.

Апелујемо на надлежне органе да узму у обзир чињеницу да се Сремчица налази на веома специфичној локацији, окружена је шумом са свих страна и пресеца је само један регионални пут који спаја Ибарску магистралу и Железник, као и да Железник пресеца пруга која има честе проласке воза што наравно проузрокује потпуну обуставу саобраћаја.

Будући да Сремчица има велику експанзију становништва ка граду, као и Железник, изградња искључења на Обилазницу била би од великог значаја за готово 60.000 људи колико у збиру живи у ова два чукаричка насеља.

Зато захтевамо од ЈП "Путеви Србије", Секретаријата за саобраћај, Градске управе града Београда, као и других надлежних органа да напокон започну изградњу толико потребног излаза/искључења на Обилазницу око Београда код Железника. 

Београд, Чукарица
Заступник: Никола Маленчић
Веб-сајт: www.novasnagasrbije.rs

5116.png


Нова снага Србије    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisujući ovlašćujem Нова снага Србије da preda informacije koje pružam na ovom obrascu onima koji imaju ovlašćenja po ovom pitanju.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.

Nećemo prikazati vaš broj telefona javno na mreži.







Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...