Успори код Вртића Спаси живот


  • Не могу а да се по ко зна који пут не запитам ШТА СЕ ТАЧНО ЧЕКА да се стане на крај бахатим возачима у улици Браће Ивковић у Кучеву?
    Да ли се чека да (не дај Боже!) неко дете изађе испред свог дворишта, или да комшија пређе улицу, па да на лицу места буду покошени?!
    То се хвата залет од вртића, бездушно се прегазе по која мачка или пас, а до прве кривине ка Колонији наравно да не може да се успори и улети се комшиници у двориште, под прозор!
    И шта онда?!
    Ником ништа!
    И тако дан за даном, сваког дана, без престанка! Постављена је светлосна сигнализација из правца Колоније ка граду. Волели би да нам неко тачно објасни чему она служи? Да они који већ бахато возе још мало "стисну" гас? Не иде баш да се прође испод 70 км на час, зар не? Какве везе има што је ово насељено место, ко те пита...
    Ми који излазимо из свог дворишта колима сваког јутра треба да се прекрстимо док се не укључимо у саобраћај, а да нас неко пре тога не "однесе".
    Дакле, питање је ДОКЛЕ?
    Занима ли неког чији мртав љубимац ове вечери лежи прегажен на асфалту недалеко од моје куће? Чије ће дете исплакати душу када ујутру то схвати или види?
    Занима ли неког ко ће бити следећи прегажен на том истом асфалту?
    ИКОГ?!
  • Или лежећи полицајац или камера
  • Заједно можемо све.

Veljko Andjelkovic    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisujući ovlašćujem Veljko Andjelkovic da preda informacije koje pružam na ovom obrascu onima koji imaju ovlašćenja po ovom pitanju.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.

Nećemo prikazati vašu imejl adresu javno na mreži.







Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...