ПЕТИЦИЈА ЗА СМЕНУ ПАТРИЈАРХА СРПСКОГ И СВЕТОГ СИНОДА СПЦ

ЈОШ ЈЕДАН У НИЗУ НЕУСПЕЛИХ МОЛЕБАНА ДОКАЗ ЈЕ НЕСПОСОБНОСТИ СВЕШТЕНСТВА И РУКОВОДСТВА СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ДА ПОМОГНУ СВОЈИМ ВЕРНИЦИМА.

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА НИЈЕ НИКАДА РАНИЈЕ ИМАЛА ВИШЕ МОЋИ И БОЉЕ УСЛОВЕ ЗА РАД А СРБИМА НИКАДА НИЈЕ БИЛО ГОРЕ НЕГО ДАНАС!

БЕЗ СВАКЕ СУМЊЕ СРБИМА ТРЕБА СПОСОБНИЈЕ И АКТИВНИЈЕ ДУХОВНО РУКОВОДСТВО КОЈЕ ЋЕ БИТИ У СТАЊУ ДА ВОДИ СРПСКИ НАРОД У БОЉУ БУДУЋНОСТ!

ДОСТА ЈЕ БОГ КАЖЊАВАО СРБЕ ЗБОГ ИНКОМПЕТЕНЦИЈЕ СПЦ!

ОСТАВКЕ САД!

православац    Kontaktirajte autora peticije