Da se majci Sanji Perović vrati 8godišnja ćerka od oca bivšeg robijaša i nasilnika nad ženama!

Otac je preko veza u Centru za socijalni rad,dete prevarom oteo dete pre 4,5god.Majka Sanja je uspešna žena i vlasnica salona lepote već više od 10god,dosije čist,dok je on policiji odavno poznat i zbog koga je poginula 19godišnja devojka,za šta je bio 6god u zatvoru,užasan nasilnik nad ženama za šta je isto osuđivan.Živi sa novom ženom,jer on nema ništa na svom imenu zbog mnogih dugova i državi i ljudima,kao i preko 1000e alimentacije majci,zašta je osuđen,ali i dalje ne vraća dug.Sve ovo pišem jer je neverovatno da se dete dodeli takvom čoveku,znači da ima jaku vezu.Samo 8meseci pre toga majka je dobila starateljstvo što isto ukazuje na smišljan plan.Majka ima divne roditelje,koji su isto podrška i svi smo lepo situirani.Dete i majka su jako povezane,zato NE DOZVOLITE DA SE OVAKVE STVARI DEŠAVAJU I DRUGIM MAJKAMA! 


Sanja Perović    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Sanja Perović. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook