Формирање Српско–руског хуманитарног центра у Војводини!

пети1.png

„Српска радикална странка покреће иницијативу да се на простору АП Војводине формира Српско – руски хуманитарни центар, по узору на онај који већ постоји у Нишу. Посланичка група „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ упутиће захтев Скупштини АП Војводине да се донесе одлука о покретању иницијативе за отварање Српско – руског центра за хитне интервенције на простору северне српске Покрајине. Ми српски радикали смо мишљења да је Војводини неопходан један озбиљан центар за хитне интервенције у ванредним ситуацијама, за интервенције у случају природних непогода, пожара и поплава, по узору на Српско – руски хуманитарни центар у Нишу, који је без сумње најбољи хуманитарни центар у овом делу Европе. Српска радикална странка очекује да већина посланика у покрајинској Скупштини покаже политичку мудрост, зрелост и одлучност и пружи подршку овој иницијативи Српске радикалне странке, чиме би учинили први корак у реализацији идеје да Војводина добије савремен и озбиљан центар за хитне интервенције у сарадњи са братском Руском Федерацијом“

Горан Ђокић    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju