Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica

Neka trune u zatvoru

#76

2016-01-23 19:51

Ubice se radjaju. Treba imati srce zabiti noz nekome u grudi. Svako ima pravo da nosi noz cija ostrica ne prelazi sirinu šake. Ali taj koji ubije nekoga, treba da odgovara za to, a ne da bude na slobodi. Vi biste da neki ubica bude postedjen pa da za par godina ponovo nekoga ubije. 

Gledajte samo koliko klinaca na fejsbuku kaci slike kako drzi pistolj i pokazuje napunjen šaržer. Takvi ce sutra i da izazivaju ovakce incidente. 

Ja ja ja

#77 Re: ja

2016-01-23 20:26

Neka izadje na slobodu sramota je da odgovara sto je sacuvao sopstveni zivot

 Ne znam da li treba da odgovara sto je ostao ziv...ali mislim da niko ali bas niko nema pravo da na nekoga poteze noz ili nesto drugo o pokojnicima sve najbolje ali je istina istina pokojnik je te noci imao noz kod sebe a saznalo se da je bio i pod dejstvom alkohola i narkotika tako da nije uopste bio za primer kako ga predstavljaju a okrivljeni je mogao da bude i najgori ali velika je stvar u tome sto je sa sobom imao telefon i cigarete on opisan kao mangup sa telefonom a pokojnik kao andjeo sa nozem i drogom pa bas zbog takvih koji su prikriveni olosi nasa drzava propada za andjela sa nozem jos nikada nismo culi

Tatjana Simovic

#78 Re: Odgovor

2016-01-23 21:00

#76: Neka trune u zatvoru -  

 E ovako u vasem slucaju sve neka lica N.N prvo kad ste toliko u pravu i da sami verujete u to sto pisete vi bi se potpisali   a ovako kao osoba bez identiteta je isto kao luft ili ti vazduh i  tako zatrovani mrznjom i neralnoscu trujete nase okruzenje. No dobro  Dokazano je da u svakom zivom bicu na planeti dise Ubica , Jeste u pravu ste treba imati srce i Boga na svojoj strani da ti podari snage da se odbranis od napadaca sa nozem (13cm - 2.5cm) u ruci  i coporom iza njega a svi toliko fini da zaledi krv u venama kad ih vidite sto se moze videti iz prilozenog.Ocito ste neko-a od onih sto za sobom nevide gredu a za drugima vidite koncic.No nema veze vi svojim izjavama  i konstatacijama obelezavate sebe nas ne mi imamo dokaza za sve drogu alkohol noz decu i roditelje  koju su doticni drugari maltretirali ali polako sve ce da osvane ja sve objavljujem polako a najace adute cuvam za kraj.Hvala za komentar. Zakon u Srbiji dozvoljava nošenje sečiva kraćih od 12 centimetara. Prema krivičnom zakonu ukoliko policija prilikom kontrole pronađe sečivo duže od ove propisane veličine, kazna je deset hiljada dinara ili 60 dana zatvora, kao i krivična prijava za nedozvoljeno nošenje oružja.Hm Hm.Mi bi smo da svako dete koje ima noz zajedno sa roditeljima bude kaznjeno sa min 500.ooo Javno osramocen i drustvenim radom kaznjen sa 2.god.I  srecna sam sto mogu da idem ulicom dignutog cela jer pre cu da branim Robijasa nego Drogirasa PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA KOJI JE TRENUTNO U ZATVORU JER JE BRANIO SVOJ ZIVOT.

uff

#79

2016-01-24 20:32

Nakon sto slucajno danas procitah presudu, potrudih se da o istoj doznam koliko toliko cinjenica...naravno, koliko uspeh da izvucem info sa neta i iz komentara ocevidaca.

Tetki bih dao jedan prijateljski savet. Gospodjo, umesto sto na ovakav nacin branite Stefana, preporucujem da mu HITNO nadjete dobrog advokata koji ce da napise kvalitetnu zalbu... a za ovaj deo virtuelne podrske, da angazujete nekog ko to ume i zna da iznese na jedan finiji i kulturniji nacin. Ovakvim stilom i nacinom vise odmazete nego sto pomazete Stefanu, verujte mi. 

 

Iznecu svoje vidjenje svega, odnosno kako je doslo do ovakve presude.

Neosporna cinjenica je, a koju je i sud utvrdio da je pok. Lazar nasrnuo nozem na Stefana koji mu je ovaj oteo i istim ubo.

Dakle, mogu da shvatim stav suda da je doslo do prekoracenje nuzne odbrane, ali da se nekom sudi za ubistvo sa predoumisljajem, u situaciji kada je prinudjen da brani sopstveni zivot i ko ima samo 19-god., bas bih voleo da vidim kako ce to prvostepeni sud obrazloziti...cak i pod uslovom da nastradali nije imao copor drugova iza sebe. Sve je ovde vise od jasno, trulo da nema dalje.

 

Po meni, ovaj decko je morao da bude drakonski osudjen iz samo jednog razloga...ne sto je ubo tamo nekog decka, vec sto je ubo sina nekog mocnika iz Jagodine. E to je zalosno. Da je bila obrnuta situacija, mislim da bi ovaj nastradali dobio uslov.

Hvala

#80 Re:

2016-01-24 23:39

#79: uff -  

 ja maksimalno pokusavam uljudno da se ophodim i pisem svakako ne koristim izraze i pretnje koje koriste neki ostali ovo sto ste izneli  da stoji sin tamo nekog direktora skole drogiran i alkoholisan srusio je  zivot svima nama a najgore od svega je po stefanovu sestricu  koja sada ima dve godine pa cak i nju uzimaju  u usta u najgorem kontekstu svaki savet cu rado prihvatiti   062/ 9685754 ukoliko postoji mogucnost da me kontaktirate mozete na ovaj broj  Puno Hvala  Tatjana 


Gost

#81

2016-01-26 15:32

Sta reci? Izabrati svoj ili tudji zivot? Svaki odgovor bi bio suvisan. Zivot je mio ma kakav bio. Bozija volja!!!
Aaa

#82

2016-02-04 17:18

Nista nepotpisivam


Gost

#83 Re: Re:

2016-06-02 08:17

#80: Hvala - Re:  

 Ja nista nepotpisivam