peticja protiv novog naseljavanja roma u telecku

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji peticja protiv novog naseljavanja roma u telecku


Anonymous

#1

2011-07-08 15:58

prava stvar.napokon da se neko setio.
Alek

#2 Nećemo naselljavanje!

2012-04-02 23:12

Ovo treba da se odnosi na celu Srbiju! Dosta je bilo više naseljavanja deportovanih cigana i pozitivne diskriminacije cigana na našu štetu!

Gost

#3 UŽAS CIGANI

2012-04-02 23:21

E,ovako...živim u jednom malom prigradskom naselju, zvanom Jabučki Rit. Ima oko 1000 stanovnika, bus na svakih 55 min., obdanište koje je pride i osnovna škola do 4-tog razreda,sa tri prostorije od kojih su dve učonice za školarce,a treća u kojoj se deca iz obdaništa igraju,spavaju i obavljaju ostale delatnosti. Takodje, oko trecina ljudi u naselju zivi u modifikovanim drvenim barakama i nekadašnjim štalama i magacinima,(koje su su pritom o svom trošku modifikovali, da liče iole na stambeni prostor) i koji su koliko do juče posedovali tzv 'poljski wc'. Takodje ima i oko stotinjak roma,starosedelaca,da se tako izrazim...Ovo je kratak opis, malog i bednog prigradskog naselja,koje ce uskoro biti naseljeno sa oko 300 roma. I pored,protesta gradjana, da nemamo uslove za pomenute, prekjuce je poslat bataljon specijalaca policije, koja je na krajnje grub nacin rasterala i pritom pohapsila gradjanje koji su mirno protestvovali, jer niko od nadležnih nije dosao da nas obavesti i popriča sa nama. Poslali su pendreke. Veoma smo 'zahvalini' gradonalčelniku sto nam je upropastio život. Hvala gospodine Djilasu.
(Jabučanac, 29. mart 2012 01:04)

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2012-04-07 01:18



Gost

#5

2013-05-28 09:11

OVO SE ODNOSI ZA CELU SRBIJU!!!U selu Pivnice ista prica...slobodnu staru kucu drzava prepise ciganima...i jos kradu od drugih a nece nista da rade samo kradu!!!!!
Zoran

#6

2014-06-06 22:47

Цигани су у Србији у демографској офанзиви јер им то неко дозвољава и стимулише их. Заштићени су и стављени су „изнад“ други грађана Србије разним бенефицијама и повластицама којима им омогућавају додатно неконтролисано размножавање и досељавање. Имају предност у свим сферама друштва.
Требало би их СВЕ трајно депортовати из Србије и вратити у ЕУ. Нека им они тамо граде станове и нека њима буду на "социјали". Од цигана нема никакве користи, само штете, почев од њихових дрских крађа па надаље.
Издајници су увели термин "језик мржње" који се односи само на Србе. Србин у својој, а туђој земљи не сме да каже ништа у име протеста и неслагања.Тај антисрпски закон би требало укинути у што краћем року.

http://www.youtube.com/watch?v=nJPaWjWf7D8

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-06-08 16:53



Gost

#8

2014-08-28 18:15

Сву ту некорисну багру треба протерати из Србије. Комшији су пре неки дан ноћу исекли и украли 1 (један) усрани метар бакерне цеви кроз коју се СНАБДЕВА ГАСОМ. Цела околина је била испуњена запаљивом смешом и права је срећа што није дошло до катастрофе. Радници који су дошли да санирају квар су прокоментарисали да има све више таквих случајева. Да их је власник случајно видео и устрелио добио би дуплу робију јер су они заштићени цигани. СВЕ ЊИХ И ОНЕ КОЈИ ИХ ШТИТЕ, НАПОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ. Нама су потребни вредни и радни грађани било које националности, а не овакви паразити. Доста више са правима цигана. Од 2000 године, ВРШИ СЕ ПЛАНСКА ЦИГАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ. Цигани који су се докопали власти, 2000 . године, издејствовали су са антисрпским елементима, закон који је познат као „језик мржње“. Нормално, то је важило само за оне Србе који су се дрзнули да укажу на неправду која им се наноси. Цигани су у Србији у демографској офанзиви јер им то неко дозвољава и стимулише их. Заштићени су и стављени су „изнад“ други грађана Србије разним бенефицијама и повластицама којима им омогућавају додатно неконтролисано размножавање и досељавање. Имају предност у свим сферама друштва: нпр. добијају 30 бодова више у старту за упис у средњу школу, без обзира на акумулирано знање; на свим факултетима су на „буџету“; добијају социјалне станове,и то право са ливаде, а ја и многи други смо ринтали деценијама ,можемо само да трчимо у круг и да њачемо; „трећа шанса“ –описмењавање маторих цигана за основну и средњу школу, неплаћају струју, порез, комуналије итд.итд...


Gost

#9

2018-12-17 13:57

Jebali vam cigani mater u usta