Zabranimo emitovanje filma ,, U zemlji krvi i meda,, u Srbiji


Gost

#101 Re:

2012-01-21 04:30

#93: -

Pa sta je Republika Srpska nego Srbija,pa pola sveta je nastanjeno sa Srbima,a o postanku ne zelim ni da pocnem pricu.Procitajte knjigu SRBI NAROD NAJSTARIJI.Sve ce vam biti jasno.


Gost

#102

2012-01-21 04:50

ГАДУРА !!!
САША ВУЛЕТИЋ

#103

2012-01-21 04:51

ЦИЈЕЛА ЕВРОПА СЕ ЗАСНИВА НА СРБСКОМ ПОРЈЕКЛУ ГАДОВИ ЈЕДНИ !!!

Gost

#104

2012-01-21 05:39

...sta zna ona o silovanju kad bi se i sa pascetom povatala samo da zadovolji svoje bolesne nagone....ko je ona da prica o silovanju ..kad se ne zna voli li muskarce, zene, zivotinje..mamicu joj raspaluuuu...dokle vise da se amerika bavi stvarima koje su se desile na Balkanu...bio je prljavi rat..jeste..stradali su i Srbi i muslimani i hrvati i silovane i nihove i nase zene..sad mi je dosla isarana droljetina koja do juce nije znala gde se BIX nalazi da rezira film..puuuuuuuuu-ЈА ТО О ЖОЛИ ОНОЈ АНГЕЛИНИ ИЛИ КАКО СЕ ОНО ПИШЕ ТО -ШТА ЈЕ ТУ ИМЕ А ШТА ПРЕЗИМЕ ЕБЕМЛИГА....

Gost

#105 Re: ето мирза сам ја

2012-01-21 05:43

#8: -

.sta zna ona o silovanju kad bi se i sa pascetom povatala samo da zadovolji svoje bolesne nagone....ko je ona da prica o silovanju ..kad se ne zna voli li muskarce, zene, zivotinje..mamicu joj raspaluuuu...dokle vise da se amerika bavi stvarima koje su se desile na Balkanu...bio je prljavi rat..jeste..stradali su i Srbi i muslimani i hrvati i silovane i nihove i nase zene..sad mi je dosla israna droljetina koja do juce nije znala gde se BIX nalazi da rezira film..puuuuuuuuu-ЈА ТО О ЖОЛИ ОНОЈ АНГЕЛИНИ ИЛИ КАКО СЕ ОНО ПИШЕ ТО -ШТА ЈЕ ТУ ИМЕ А ШТА ПРЕЗИМЕ ЕБЕМЛИГА....



Gost

#106

2012-01-21 05:57

Госпођо Жоли,


Пишем Вам у име колективног незадовољства Српске заједнице у вези са одређеним сценама из Вашег филма ,,У земљи крви и меда'' и недавним изјавама које су се односиле на Републику Српску. Најпре, сцене силовања осликавају Србе као једине агресоре, а Босанске Муслимане као једине жртве. Поменуте сцене погрешно тумаче историју и демонизују Србе.
Упркос томе што сте веома талентована глумица, недостаје Вам одговарајућа оријентација да би сте давали политички запаљиве изјаве које се односе на интегритет територије Републике Српске. Признајемо злочине које су починили криминалци српске националности за силовање Муслиманки.
Моје лично мишљење је да је доживотна робија за ове злочинце превише блага казна. Али, ако су Ваше инсинуације да компензација за ове злочине треба да буде престанак постојања Републике Српске, онда Вас питам: да ли, по тој логици, има довољно планета у нашем соларном систему које би надокнадиле територију Србима за оно што су пропатили током историје?



Волео бих да Вас укратко упознам са делом српске историје који Вам је, чини се, промакао док сте радили на истраживању у вези са овим филмом. Током Средњег века Србија је служила као громобран Хришћанске Европе који је задржао продор Отоманског царства на Запад. То нас је скупо коштало јер је наша цела војска била збрисана у Косовском боју 1389. године. Ово је резултирало као 500-годишње ропство под Турцима. Турци су заговарали преобраћање Срба у Исламизам који су касније постали 'Босански Муслимани'.
Убрзо након поновног успостављања независности од Турака, нападнути смо од стране Централних сила у Првом светском рату и изгубили пола мушке популације која је пружала отпор. Тек што је наш народ почео да се опоравља, Други светски рат ударио је остављајући страшне последице иза себе. Изгубили смо више од милион људи у борби против Нациста док су Босански Муслимани формирали своје СС дивизије. Како би закључиле крајње буран 20.век, '90-те су се показале као посебно крвав период. 10.000 Срба је убијено и 300.000 протерано у рату у Хрватској, 25.000 је убијено у рату у Босни, а 7.000 Срба убијено je и 220.000 протерано у рату на Косову и у америчко-диригованом бомбардовању које је уследило.



Ваша улога у прављењу овог филма је опасна јер сте презентовали искривљену историју публици која није упућена у позадину конфликта. То би било упоредиво са прављењем филма о Другом светском рату у ком је главни протагониста Нациста, а антагониста Јеврејин и представити то гледаоцима који немају свест о томе шта се догодило. Прави разлог зашто су Срби демонизовани у западним медијима није због неке урођене карактеристике која води убијању, силовању и пљачкању већ то што су се Срби увек снажно супротстављали страној доминацији.
У циљу да се оправда бомбардовање, окупација и комадање моје земље, ваши медији, који су орган ваше владе, дехуманизовали су мој народ у свакој прилици. Одређене сцене у Вашем филму као и Ваше изјаве које се односе на Републику Српску намерно или ненамерно служе ослобађању од емпатије Американаца у односу на неправду коју ваша држава чини против Срба.



Иронично је то што сте морали да одете тако далеко у потрази за љубавном причом која за позадину има и причу о геноциду када је Ваша земља створена на плећима Афричких робова од којих је 55 милиона умрло на свом путу и на гробовима 114 милиона Индијанаца. Сигурно је да је број силовања почињених од стране робовласника и америчких војника већи од броја овог злочина на Балкану. Ако сте били заинтересовани за скорије догађаје, можда би силовања и друга зверства почињена од стране америчких трупа у Ираку и Авганистану помогла да створите истинитију причу. Ако сте били фокусирани на теме као што су 'Босна' и 'силовање' онда би амерички мировњаци и приватни предузетници чије је присуство креирало тржиште за малолетно секс-робље, којег није било пре, направило историјски тачнije карактере.



Преклињем Вас да повучете своје изјаве у вези са Републиком Српском јер су оне, као такве, дезинформације и неадекватне за место у ком и најмање варнице воде до прегршт сукоба. Такође Вас молим да искористите своје појављивање у медијима у вези са овим филмом и да храбро почнете са заустављањем тренда анти-српства и кажете да су злочини почињени од свих страна у рату у Босни. Напослетку, можда ће Вас изненадити то да ми не позивамо на бојкот Вашег филма. Напротив, подстичемо Србе да погледају филм како би боље разумели механизам пропаганде и клевете индустрије забаве запослене од стране америчке владе. Ово ће научити Србе да преиспитају све америчке филмове чија се радња одвија на местима у која се америчка влада умешала и приволети их да дају подршку анти-пропагандним групама попут 28. јуна која ће наставити да буде глас правде за наш народ.







Искрено,

Филип Филипи у име хуманитарне организације 28.јун

Gost

#107

2012-01-21 07:34

Србија је била и раније под окупацијом али нс нико није оволико понижавао колико ове усташе из братства - јединства

Gost

#108

2012-01-21 08:01

ovako partneri ovdašnje vlasti vide naš narod i našu državu.

Gost

#109

2012-01-21 10:02

Sta da napisem...glumica ,reziser,ambasador...sranje.Nemoguce da jedna osoba moze da bude sve to.Bolje da se bavi decom i pomalo glumi jer ni to ne radi dobro.I ne treba da se gleda jer to nije nikakva umetnost,nista dobro ni pametno ni lepo ne moze da se vidi.Umetnost treba da oplemenjuje a ovo nije nista,jeftin film,jeftina propaganda i kako ih vise nije sramota?....
Само искрено

#110

2012-01-21 10:51

Сваки коментар је сувишан. Ја сам мало прочитао какав је сценарио овог филма и закључио да је у функцији чисте пропаганде против Српског народа. Страшно је то како се ми претстављамо у овом свету. Једино ме радује чињеница што видим како тај исти свет функционише, да је све ствар само интереса и прљавих игри. Србија и Срби су сачували образ и чистоту душе, понос, бранили своје на своме и управо зато постали стална мета напада "ПРАВЕДНИКА". ОСТАНИМО ТО ШТО ЈЕСМО!!!
I tata bi sine...

#111 Dragi moji svi...

2012-01-21 13:43

Postovani....
Naravno da nije lepo da neko blati narod...
Naravno da nismo bas cisti ko suza
Zamislite koliko puta bi rusi trebali da tuze holivud ..
Zamisljam koliko Vas ovde nije ni pogledalo film a komentarise i pljuje
I zamisljam koliko ste do skoro balavili na Andju...
Zamisljam koliko bi Vas pogledalo ceo film i seli preko puta Andje
Dal bi ste je odmah ,,NABILI NA K....Pravoslavni ili bi ste popricali malo o istom...mislim filmu...
Alo bre!
NApravite Vi nesto lepo za Srbiju!
Trenirajte godinama i Osvojte medalju
Vezbajte i pobedite na takmicenju
smislite nesto pametno
Napisite knjigu.pricu
Ma procitajte knjigu....!
Pravite fotke lepe Srbije i svega u njoj
Evo Youtub-a..svako ima telefon i fotoaparat sa video...napravite film o Srbij, dobrim ljudima....pa neke filmice je video na desetine miliona ljudi ..10x vise nego mnogi holivudski filmovi...
Ako hocete da uradite nesto za ovu zemlju prvo morate da mrdnete dupe...


Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2012-01-21 14:20



Gost

#113

2012-01-21 14:54

pederi i kurve americke ,jebo ih osama bin laden njihov spijun koji ladi jaja negde u calif..

Gost

#114

2012-01-21 14:54

Mrzim je zato što se bavi politikom bolje da se bavi rađanjem dece a ne tim glupostima i lažima.

Gost

#115

2012-01-21 15:23

Andjelina je samo iskopala ratne sjekire i otvorila nove,jos ne zarasle ratne rane, jer je upotrijebila fabrikovane lazi.

Gost

#116

2012-01-21 16:00

Zlo americko...

Gost

#117

2012-01-21 17:16

I nasi glumci koji su ucestvovali u tom projektu treba krivično da odgovaraju.Neverovatno da su neki nasi poznati glumci spemni da prodaju svoj obraz i svoju zemlju za saku dolara.
SRAMOTA

Gost

#118

2012-01-21 17:42

.

Gost

#119

2012-01-21 18:16

pa, kad su kreteni i americka masinerija zabranili SIBIRSKOG BERBERINA ,inace, cistog ko suza bilo bi ,u najmanju ruku nemoralno da mi ne zabranimo!!! mi- drzava!!!!

Gost

#120

2012-01-21 18:21

Па зар треба коментар на те демонске наказе.

Gost

#121

2012-01-21 19:08

Ne postoji dovoljna losa rec kojom bi mogao opisati karakter jedne licnosti, kao sto je doticna.... ali s obzirom dase ona zvalavi sa rodjenim bratom, nosi ampulice krvi oko vrata,(DROGU KORISTI MESTO SECERA) ocigledno se vidi da je rec o osobi koja je dusu dala djavolu, psihicki labilnoj i dovoljno pokvarenoj, a s obzirom da je takve licnosti vrlo cesto sklapaju pakt sa samim djavolom, na satanisticka sastajalista NE IDITE vec se kao pravi srbi Bogu (za nju) POMOLITE...

Gost

#122

2012-01-21 21:30

Moj potpis je dovoljan.Ko razume-shvatice!

Gost

#123

2012-01-21 22:53

no comment!

Gost

#124

2012-01-21 23:01

Pojavila se ljubičasta krava u Bosni.......i snimila film

Gost

#125

2012-01-22 01:53

Ne smemo da cutimo, vec da hrabro ispovedamo Istinu, da branimo svoju svetu Otadzbinu i cast roda srbskoga i po cenu zivota!