PETICIJA ZA UKIDANJE PARKING SERVISA HERCEG NOVI

novljani

#26

2012-10-07 09:27

Javni put....javna površina....pri svakoj registraciji motornog vozila plaćamo ništa manju taksu za korišćenje istog na kompletnoj površini.Znači da plaćamo i za površine koje su označene kao parking mjesta i koje se nalaze na tom putu.Plaćaju li oni tu površinu za koju nam korišćenje iste ponovo naplaćuju???Jesu li nam umanjili taksu za puteve na osnovu toga???Kako smije pauk da digne vozilo s parkinga jer nije plaćena karta?Vozilo je propisno parkirano i nema nikakvog osnova za odnošenje istog,što bi moglo da se okarakteriše kao krađa ili otuđivanje vozila.Jeli to u skladu s Ustavom?Ne zaboravite,to je JAVNI PUT!I na kraju,da mi je samo znati GDJE ODLAZI SAV TAJ NOVAC OD NAPLATE PARKINGA?????? KOME????

Gost

#27

2012-10-07 22:02

Neprimjereno i neprihvatljivo za grad koji je u deficitu sa parking mjestima i za mjestane, da ne pominjemo turiste koji to pojme kao veliku nepravdu, narocito kad im pauk neustavno i nezakonito odnese automobil, a kazna za to je vise nego velika.
Čija je ovo reklama ??

#28 mjesto za reklamu

2012-10-08 22:47

Ovo je reklama DF,PZP,i Liste ali Čiste jeli???Sta ste vi uradili dobro za Novi,ajde neko od ovih da objasni??osim sto ste neozbiljni u ovom gradu i niko vas neprimjecuje da se tobože bavite vi politikom...
Kurcina

#29 novljani

2012-10-09 02:25

serete novljani. samo serete... cim se pojavi neko s odijelom odma se cuti. mrs. ne smijete prnut.. ae cao. neka naplacuju, kad ste im dali. supkolizci iz opstine. to smo mi, nasi ljudi, novljani. pokvarena izdrgoirana magarad. kupe pare i boli ih kurac za sve. a setaju se po setalistu, glume bradate kurcine... nesposobni mandicu, pa brate, vidis li ti da ti ne ide ovo. nisi ti za taj poso. uvatili su te ovi milovi, a ti jadnik ne mozes to da istrpis, tebi se vidi da si dobar covjek, a ne smijes prnut. muda nemas. i to te izgori. a i dobijas malo para i ti. ae mrs svi. jebem vam mater svima.
Željko Rajković

#30 Potpisivanje peticije u H.Novom i Igalu!

2012-10-10 22:19

Iskorist ću ovo da pozovem ljude koji su potpisali ovu online peticiju da isto urade na našim punktovima u Igalu od 17:30 i od 7:30 u Herceg Novom!
Ipak, bez obzira na informatičko doba u kojem živimo, pisani trag ima težinu koja nam je potrebna da bi ovaj naš problem rješili do kraja!
Hvala!
Blam

#31 Providno

2012-10-12 23:48

Zaista providno bas sve ovo pred 14 oktobar...a sto niste malo ranije ili malo kasnije pokrenuli ovo??
fhzfuz

#32

2012-10-14 04:24

samo da istrajemo! ludim kad iz novog (od t-coma) krenem put igala sa djecijim kolicima...od lose i pune rupa pjesacke staze,uskog puta i parkiranih auta (sad i po pjesackoj stazi) boga molim da bezbjedno dijete spustim na setaliste a tuda moram proci!
Ranko Boca
Gost

#33 Gradjani birali-gradjani mjenjaju

2013-03-11 19:21

Vlast smo birali da nam bude bolje. To je i svrha vlasti, da nam život učini kvalitetnijim, bez ulaska u politički dijalog.
Svi mi, koji smo "vlasnici" javnih površina, imamo danas stanje da nam vlast naše površine genijalnom idejom počne i naplaćivati. Kakvi inovativni biznismeni!?
I uz to nas maltretirati do granice nepodnošljivog.
Nije sporno da svi plaćamo parking, ako nam je ta investicija usmjerena ka tome da imamo boljitak-nove parking površine i zapošljavanje mladih Novljana. Zašto da ne?
Ali, mi nemamo niti jedno, niti drugo. Ionako uske ulice sada su zakrčene i pretvorene u profitabilne parking prostore. Genijalni biznis potezi još većih biznismena!
Zaposleni mladi ljudi? Smješno i tužno.
Turisti koji dodju mogu samo da budu bjesni i da sa pravom nikada više nedodju u grad koji pruža jako malo.
Niko se od velikih inovativnih biznismena u Opštini nije sjetio da gradi parking prostore i garaže? Da napravi servis koji će Novljanima donjeti neki boljitak?
Niko se nije sjetio da makar stranim registracijama ne naplaćuje parking pa da se turisti osjete makar malo poštovanim i poželjnim. A busamo se da smo turištička destinacija?
Naravno, jedino rješenje je ukinuti ovaj cirkus od Parking Servisa, jer sumnjam da se može probuditi ta pozitivna energija koja bi podržala pametnog i inovativnog čovjeka da od Parking servisa napravi servis koji bi nešto gradio, a ne otimao.

Zato gradjani, ne odustajte. Nadam se da će se uskoro probuti ta kritična masa i gradjanski bojkot, te da će se demokratski, kroz institucije i ovaj košmar okončati.

Bensedin

#34

2013-06-22 10:37

Parkirao sam na desnu traku "dvosmijerne" ulice u Partizanskoj ulici i poslao sms poruku za naplatu parkinga ,kad sam se vec udaljio od mijesta parkinga stigla mi je poruka sledece sadrzine: "Sistem trenutno nije u mogucnosti da obradi vas zahtijev .Molimo Vas da parking platite na drugi nacin".
Drugi nacin ne postoji jer nemaju prodajno mijesto na Skveru gdije se sve ovo desava. Kad vec nisam nasao kartu posao sam do auta da ga pomijerim a tamo je vec bio covijek iz parking servisa slikavao auto i ispisivao parking kaznu od 5 eura.
Sav sludjen na 30 i kusur stepeni otisao sam odmah u poslovnicu ovog preduzeca da bih tamo nasao ljude sa istim problemom mahom turisti.
Obijasnjenje gospodina sa saltera je bukvalno glasilo "to je tako"
Je li to svarno TAKO?
Kako se braniti od toga TAKVOG?
Je li to TAKAV nacin da se od turista uzme novac i dodju opet kod nas u goste?
Je li to nacin da se napravi red?
Branko Đurović
Gost

#35 Ogorčeni građanin

2015-03-18 17:59

Peticija je u potpunosti opravdana i neophodna! Upravo sam danas kao i mnogo puta ranije bivao neosnovano i nepravedno uznemiren neprofesionalnim pristupom, i greškama uposlenika parking servisa, kome sam do sada platio na stotine i stotine evra za parkiranje na ulicama grada.


Gost

#36

2015-06-17 11:34

Na zalost parking servis ne sluzi za regulisanje saobracaja vec za reketiranje gradjana!!!

Gost

#37

2015-06-17 12:15

SVAKA ĆAST

Gost

#38

2015-06-17 14:11

Bravo pokretaci!nadam se da ce se ovim putem nesto uciniti!

Gost

#39

2015-06-17 19:45

Zato što se slažem sa navedenim u obrazloženju pokretača peticije.