Uvesti porez Crkvi

Prorok

/ #24 Verska revolucija je blizu

2013-12-13 19:40

Da. Rimljani a kasnije truli Vizantinci nisu mogli ovladati Slovenima, Keltima i Galima slobodnim paganskim plemenima jer smo imali simbole i magiju jacu od njih a i ziveli smo u sprezi sa prirodom koju smo stitili i koja je nas sititla sve dok oni nisu obmanuli neke vladare i pokvareno ubacili novu religiju.

Pobili su na stotine hiljada ljudi nasih sunarodnika i brace koji se nisu slagali sa time a na svim Srpskim i Staroslovenskim svetilistima su sagradili svoje crkve. Sve zapise i predmete koji bi mogli nesto vise reci o istoriji su unistili ili sklonili u crkvene odaje gde ih ljubomorno cuvaju.

Medjutim uvek je bilo onih koji su zapisivali i pricali cak i u njihovim redovima pa otud masa knjiga koje svedoce o tome a i masa arheoloskih nalazista sirom Srbije koja kriju revolucionarna otkrica porekla civilizacije u svetu.

Cinjenica je da smo narod od koga su svi potekli. Da smo prvi pronasli metal i naucili Kelte kako da rade sa njim odakle je i krenula revolucija. Imali smo prvi kalendar koji sada broji 8000 godina, pravili grncariju, pripitomili stoku i divlje zivotinje, bavili se umetnoscu, muzikom i igrom.

Zato uvek kada smo u kontaktu sa drugim narodima i nacijama treba da dignemo glavu daleko iznad i da pokazemo da smo mi ti koje treba slediti a ne obrnuto kako nam se sada namece.