Zabraniti nastupanje Svetlane Raznatovic za docek u BG-u

neko

/ #403

2013-12-29 03:11

''Licemeri su i oni koji potpisuju peticiju, jer da se ne lažemo Novu godinu ne bi dočekali ispred Skupštine ko god da peva, tako da je malo bezveze da drugima koji će biti na ulicama odlučuju šta će da slušaju!

Podržao bih peticiju da se ukine organizovanje dočeka na ulicama iz gradskog budžeta, zašto bi mi bilo kome organizovali besplatni doček, ali tu su se gradski oci dosetili i objavili da će Ceca pevati besplatno!?
I u tom grmu leži zec. Svi znamo da ni kod babe nema džabe, pa makar ta baba bila i Ceca. Zašto bi neko ko inače dobija 100-200 hiljada evra za novogodišnje nastupe odustao od tog honorara i pevao za dž? Da imamo novinare, kao što nemamo, pa da se to istraži. Da li će se Ceci otpisati porez od koncerta na Ušću, ili prebiti neki dug prema državi, ili će nešto od grada dobiti za džabe... a da nas o tome nisu obavestili?!

I na kraju nemate prave nikome da zabranjujete javno okupljanje, bilo to Cecin koncert ili gej parada. Nemate pravo da ljudima određujete koju će muziku da slušaju. Nema razlike između dočeka sa Cecom i dočeka sa Bajagom! Kriminalci se na slobodu nisu pustili sami, već ih je neko pustio, a sad ih zove i da pevaju.''