Spasimo Billya i njegovog vlasnika

Donnica
Gost

/ #93 Podrška Billiju

2014-07-15 10:44

PAS NE MOŽE DA BUDE KRIV! Nije on brutalno napao devojčicu, samo je odreagovao refleksno, verovatno ga je ona nehotice malo jače stisla za obraze, a on ne zna da kaže: nemoj.
Moja devojčica je, kada je imala 7 godina, podigla mačku iznad glave i mačka je, iz potrebe da se zaštiti, da se zadrži, ogrebala po oku, otkinula joj deo beonjače!!! Nije ona bila kriva, bila sam kriva JA jer sam bila pored deteta. Sve se desilo u sekundi, na sreću je ostalo bez posledica. Očni hirurg je uklonio taj deo beonjače i sve je to lepo zaraslo.
A to da dete ima traumu?!? Možda od nečijih reakcija i od nekih priča. Jer, nije ona ni stigla da se uplaši. To je bila samo sekunda. Ništa ona nije u tom trenutku ni osetila... A sve ono što majka priča je neki izrežirani tekst... Znam iz iskustva nekih ljudi šta sve TREBA reći da kazna bude što veća.
Prema tome - budimo ljudi!!! I neka je detetu samo dobro. Ne treba se iščikavati sa sudbinom... I tražiti nečiji život u zamenu za bilo šta, pa neka je to i pseći život, ipak je to život!!! Podrška Billiju. I ne samo njemu već svim psima na koje se, očigledno, vrši hajka zbog nekih osoba koje ih ne vole!!!!