Vratite Gagija na Farmu 7


Gost

/ #8 Vratite Gagija ili i Sasku van!

2016-03-14 22:48

Kakav je to nacin da Saske Karan muz ovako javno "naziva covjeka ISIS teroristom!" jer je njegova umobolna zena isprovocirala covjeka do ludila.Upravo prica kako je svadja i napadanje u redu ,u emisiji Farma izbacivanje ,a osuduje Gagija za to sto mu je prekipilo od Saske koja je ili zasticena zbog muzeve pozicije u drustvu ,ili je placena da provocira ljude !
Uzas je da ta zena ,pa i njezin muz ..su jednaki ..Podli ,pokvareni i samo gledaju odakle da izvuku neke pare ,pa makar i preko suda ! Slusate li vi ovog ludog muza ,sta on prica ?!
Saska Karan je vec dva puta trebala biti izbacena zbog fizickog napada,a da ne pricam o onim napadima ,kad su ju drugi trebali samo odnijeti i preko kapije jednostavno izbaciti van sa imanja!
Upravo se pokazalo da je gospodin muz ,isti kao i zena mu ...Sramota i blam ..Umro joj svekar a ona pjeva i klebari se u realitiju ...fujjj...
Vratite Gagija ili cemo praviti peticiju da se osudi ovaj govor muza Saske Karan ,da je covjek drogeras,ISIS itd...jer je pretjerao u lazim muz Saske Karan!!Sramota !