Легализација Марихуане у Србији.


Gost

/ #1

2011-11-16 02:00

Ne da samo nas narod nezna nego vecina planete nezna jer je Marihuana degradirana, zabranjivana i kriminalizovana bas zbog svojih dobrih osobina jer zbog losih nije mogla jer nepostoje i jos jednom NEPOSTOJE dokazi o stetnosti Marihuane. Pritom negovorim samo o uzivanju vec i o medicinskim sposobnostima gde POSTOJE ZVANICNI dokazi i POTPISANA istrazivanja da se Marihuanom leci oko 200 bolesti medju kojima je Rak, Artritis, Paraliza i jos mnoge druge bolesti. POSTOJE dokazi, potpisana i priznata istrazivanja da Marihuana pomaze u regeneraciji mozdanih celija. Industrija stabljika se koristi za proizvodnju platna koje je mnogo jace, izdrzljivije, bolji izolator i mnogo duze traje nego pamuk. Koristi se u kucnim toplotnim i zvucnim izolacijama. Bio Dizel napravljen preradom Marihuane je apsolitna senzacija u porbi protiv efekta staklene baste jer stabljika stvori oko 20% vise kiseonika dok izraste za zetvu nego sto potrosi prilikom sagorevanja kao gorivo.
Marihuana je zabranjena, stetna, ubija ljude, stvara zavisnost a farmaceutske kuce u Americi koja je inace javno najveci borac protiv Marihuane proizvode i prodaju "Mariol" koji je u stvari vestacki dobijen THC i bas zato sto nije imao taj bioloski proces pokretanja elektrona poseduje i negativne efekte.
Sve u svemu ako mi neko donese zvanicno istrazivanje koje nije politicki ili korporativno finansirano gde se dokazuje da koriscenje Marihuane ima priblizno los efekat kao koriscenje: Kafetina, Aspirina, Alkohola, Duvana, Ljute hrane, Tunjevine (Narocito za muskarce), Dezodoransa, Zivota u centru Beograda ili nedaj boze Smedereva, Cipas, Sladoleda, Jabuka pa na kraju i pijace vode, ja cu da platim termin na RTS u toku drugog dnevnika i da saopstim narodu da je Marihuana stetna i da je treba zabraniti.