PROTIV DONOSENJA ZAKONA O POREZU NA ORUZJE

Lovci Srbije

/ #23 http://www.facebook.com/pages/Lovci-Srbije-i-okoline-Lovacki-trofeji-I-oglasi/133441693338880

2012-04-27 16:19

Svima je jasno da u oporezivanju oruzja leze velike pare,a u kaznjavanju onih koji ne placaju taj porez su jos vece,a smesno je sto su jos vece pare u ne placenim obavezama tajkuna koji drzavi Srbiji duguju milijarde.
Neverovatno je koliko se lako donose zakoni kojima se oporezuje sve zivo,dok se vrlo tesko donose zakoni koji nesto oslobadjaju od poreza-KAO STO JE BIO SLUCAJ SA BEBI OPREMOM.
Zaista je smesno sto ovaj harac pokusavaju vec drugi put da nam uvedu,a znaju da Srbima ni Turci nisu uspeli da oduzmu oruzje a ni da nas bace u ropstvo(ropstvo pominjem jer je opste poznato da za svakih 1000 dinara kazne sledi 1 dan zatvora).
Inace, novac koji treba da platimo se moze zaista iskoristiti na jako ''pametne'' stvari,kao sto su plate za nasih 250 poslanika. Samo za plate,ne racunam dnevnice i ostale troskove koje poslanici dobijaju, godisnje odvojimo 2100000 evra.
ALOOOOOOOOOOOOOOOO,KOKA OVI ZEZAJU? DOKLE? DA LI TREBA DA NAM OPET STRANKE KOJE SU NAM NAMETNULE POREZE GOVORE KAKO SU TI POREZI KATASTROFA,PA DA NAM NAMETNU JOS VECI HARAC. OVIM PUTEM I DANAK U KRVI CE DA NAM NAPLACUJU,AKO SE NA POBUNIMO!
z.m.