Peticija- Izmestimo rostiljijadu iz centra Leskovca

Quoted post

Veternica

#16 Marko

2013-09-07 16:10

To je dobro sto se zalazete za izmestanje Rostiljiade i centra grada, ali morate malo da prosirite vidike.
Ta manifestacija donosi velike prihode gradu, ali ne samo gradu nego i ugostiteljima, hotelierima, parking servisu, trgovcima, pa i svima nama doduse indirektno. To je jedina nedelja u godini kada leskovac ozivi.
Ne kazem da ne sveta ljudima koji zive u okolnim zgradama i da smrdi, ali ne mozete ni da sporite cinjenicu da i u toku godine smrdi u haustorima.
Hipodrom je veliki i ako bi se pregovaralo sa vojskom mozda bi se i dobilo odobrenje ali sanitarni i higienski uslovi ne dozvoljavaju da se ovolika manifestacija odrzi na tom prostoru, treba da se dovde struja za svaki stand ponaosobno, treba tako i voda sto nije ni malo jednostavno.
Moram da kazem da ste za neke tvrdnje u pravu ali za neke stvarno niste.
Ovo sto je vas 270 potpisalo ovu peticiju je zanemarljiv broj, ako ovde bude na primer 10.000 potpisa e to je vec broj koji treba razmatrati.

Odgovori

Milos

#37 Re: Marko

2013-09-08 12:01:15

#16: Veternica - Marko

Marko,to je broj posle 24h,danas je vec 450 (posle 48h),ajde zamisli koliko ce ljudi potpisati do avgusta 2014-e?!A i malo procitaj o peticijama,potrebno je minimum 1500 potpisa da bi se o peticiji raspravljalo u gradskoj skupstini.10000 je broj koji ne bi mogli da ignorisu ni u kom slucaju i morali bi da je izmeste iz centra sto se iskreno nadam da ce uraditi!!!