PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!

Quoted post


Gost

#547 Re: Re: Re: Re:

2013-12-07 16:49

#535: Dada - Re: Re: Re:

Znam ja dosta toga,znam na primjer da je lako biti humanista i aktivista kada sjedite kod kuce i pokusavate pokrenuti neku apsurdnu revoluciju preko interneta,smijesni ste, nije mi jasno zasto vas to toliko boli sto ce uspavati neke napustene,skoro vukove,copore agresivnih pasa,sada cete reci da nisu svi agresivni,da ste ZA da se eutaniziraju samo ti AGRESIVNI psi,jel vi mislite da mi imamo kapacitet za pregledanje i odvajanje  ,,dobrih,, od  ,,losih,, pasa, Odkada je zivotinja ravnopravna sa covjekom,znam ja sve te fore ,pas je covjekov drug,neki su psi bolji od ljudi,ali ne mozete NIKAD reci da je zivotinja ravnopravna sa covjekom.Sta je s mackama jesu li one nesto manje vrijedne od psa,pa skoro ih nema,skoro su istrijebljenje,one su ugrozena vrsta postale.Zao vam je sto ce eutanizirati bespotrebnog,potencijalno opasnog psa,a nije vam zao krave,telad,perad,ribu, i ostale prehrambene zivotinje, ZASTO ?? Jesu li to i one nesto manje vrijedne od psa,ja vam samo mogu jedno preporuciti ako ste toliko zaludjeni psima i njihovim ne/pravima, pocnite cetveronoske hodati i pocnite se ponasati kao isti.

Odgovori

Dada

#551 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-07 16:59:51

Ja vam uporno govorim da , posto se meni licno obracate, ne znate jesam li tako pasivna i smijesna kao sto pisete ili ne, a reci cu vam da nisam, mnogo vise sam uradila nego sto ce neki ikada u vezi ovog problema, pocevsi od zbrinjavanja pasa kod sebe pa i trazeci im vlasnike negdje drugo. Nigdje niko ne spominje manju vrijednost ostalih zivotinja. 
Da se ne ponavljamo, mislite da je smijesno, ok.. nemate sta traziti ovdje. Mnogo vise ste vi kazali o sebi, nema potrebe da ja a i ostali hodamo na cetri noge i ponasamo se kao psi.. Sve najbolje vama.