Zabraniti nastupanje Svetlane Raznatovic za docek u BG-u

Quoted post

Demokratska Omladina Srbije

#407

2013-12-29 08:56

Sramata je što ste izneli mnogo laži. Čudno je kako sve znate o Ceci a ne znate da je javno, pred milionskim auditorijumom RTS-a, izjavila da će pevati besplatno za svoj narod, nego lažete kako će vase trianeste plate otići za njen honorar. Narod nema hleba da jede a Vi hoćete trinaestu platu. Ugledajte se na Cecu pa učinite nešta humano za svoj narod kao što ona uvek čini.

Odgovori

Dragan

#410

2013-12-29 10:21:21

#407: Demokratska Omladina Srbije -

 

Podržavam Vas u potpunosti, verovatno dotični pisac teksta i osnivač peticije nije za svoj narod, pogototovo Republike Srbije, da nekažem Srpski, naravno to mislim.

Ovako neko može da radi samo onaj ko je protiv svog narda i protiv Republike Srbije.

Sramota je što blati našu najbolju pevačicu.

Jadranka

#437 Re:

2013-12-29 17:23:33

#407: Demokratska Omladina Srbije -

.... Narod nema hleba da jede a Vi hoćete trinaestu platu."......

 

Da znate, pogodili ste U SRIDU, sto bi rekli alkari! Procitavsi propratni tekst uz peticiju, gde se pri kraju govori UPRAVO O TOME, O NEISPLACENOJ 13. PLATI, sasvim je jasno KO je pokrenu peticiju, umotavsi je u oblandu sa Cecinim imenom i generalijama... I, po svemu sudeci, u sadejstvu sa nekim Cecinim smrtnim neprijateljem iz istog estradnog tabora i miljea:)...

Nisam ni za Cecu (nije ona jedina, spisak je mnooogo duzi), niti za ofucale belosvetske drogirane rokere (o kojima autor peticije ne govori, a odnose NASE pare u vrecama, i devedesetih, i u vreme zutih, ali i sada)...

Najmanje sam za isplatu 13. plate, JER NISU ZARADJENE NI KOPANJEM NITI ZNANJEM, vec dolaze iz usluznih delatnosti, gde mnogi stigose na krilima partija i stranaka!

Dakle, ukoliko inicijator peticije zeli da se bori za podizanje nivoa nacionalne kulture (sto u biti podrzavam), onda se to radi kvalitativno, u kontinuitetu i na nacin koji prilici obrazovanim ljudima, kroz izmene zakona i akata, a ne peticijom!