Smena predsednika opstine Svilajnac

Quoted post

PIKSI

#10 Re: Mogli ste sacekati bar jos koji dan .!

2014-05-23 08:45

#7: Marko-Srbija - Mogli ste sacekati bar jos koji dan .!

SIGURNO SI TI OD ONIH KO SE PERI U DUPE UVLACIS,CEKATE DA SE STANJE STISA PA AJDE DA PEREMO KINTU,OVDE SE RADI O SMENI JER JESTE GRESKA NJEGOVA ZATO STO NIJE REAGOVAO KAKO SE TO RADI A MOGUCNOST JE POSTOJALA,NEGO ZUTACI SU NAVIKLI DA GOJE PRASE PRED BOZIC,PA MISLILI I OVAJ PUT CE TO UPALITI.TI STO SU PRODAVALI HLEB I VODU ZNA SE KO TO RADI,ALI VUCIC CE TO DEBELO KAZNITI,A TI SMANJI PRICU JER VIM DA NEMAS BLAGE VEZE  O SITUACIJI U OPSTINI.

Odgovori

Nisam DS

#17 Re: Re: Mogli ste sacekati bar jos koji dan .!

2014-05-23 09:43:38

#10: PIKSI - Re: Mogli ste sacekati bar jos koji dan .!

"Premijer smenjuje gradonačelnika Šapca Miloša Miloševića sa mesta komandanta Štaba za vanredne situacije, valjda zbog nemogućnosti da organizuje odbranu i da bi se predupredila obrenovačka katastrofa, iako u tom trenutku Šabac niti je bio poplavljen, niti je imao žrtava. Predsednika opštine Obrenovac Čučkovića sns, i pored još nepoznatog broja mrtvih i propusta u organizaciji odbrane grada, Vučić još nije "uzeo na zub". Ukratko, to bi bio spisak nedoslednosti i nelogičnosti koje navode na zaključak da je tek katastrofa u Obrenovcu uozbiljila situaciju, posle koje se aktivno krenulo u ojačavanje nasipa." Smenicete i Peru i sve koji nisu Sns, ne brinite. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/obrenovac-tragedija-za-ciji-razmjer-je-kriv-ljudski-faktor

Neko

#107 Re: Re: Mogli ste sacekati bar jos koji dan .!

2014-06-03 19:59:26

#10: PIKSI - Re: Mogli ste sacekati bar jos koji dan .!

Druze ovde se radi o odgovornosti i nesposobnosti. Za ovo se mora odgovarati i za grad koji nece imati vise pijcu vodu,za ogromnu stetu koja je naneta gradu,vrtic nece raditi mesecima...potopljena je elektromreza u svilajncu, potopljena je sva sudska i katastarska arhiva, mozda i opstinska... . Grad je doziveo potpuni kolaps.  I NAJ  VAZNIJE JEDAN COVEK SE UDAVIO, STAR ILI NE VOLEO JE DA ZIVI...... TREBA SE CEKATI POSTUPAK TUZIOCA, JER SVE JE OVO MOGLO BITI U MNOGO MANJOJ MERI KAO STO KAZES A OVAKO POSLEDICE SU NESAGLEDIVE.

Znaci treba se pokrenuti krivicna odgovornost ako nam uopste pravna drzava vise  i funkcionise