BORBA ZA PCELU

Quoted post

Pravda

#22 Re: Re: Re: Re: Retardiranost

2014-07-23 06:15

#21: Izaberite nadimak. I lik kaže: "Pravda". Ruke gore! - Re: Re: Re: Retardiranost

jesi li se ti davio u ovoj poplavi kad su ti usta puna metana? nisam pisao da bih nekoga vređao, već da ukažem na mnogobrojne beskućnike kojima je potrebno mnogo više od boze i sladoleda, a vi koji sebe nazivate prijateljima pčele niko ne zabranjuje da se samoorganizujete i pomognete obnovu te svoje znamenitosti pošto verovatno dalje od nje niste ni išli niti šta videli. Ostavite opštinu i javna preduzeća da pomažu onima kojima je pomoć zaista neophodna, koji treba zumu da sačekaju na kori hleba i flaši vode,bez krova nad glavom. Turi malo ruku u svoj džep, ako u njemu nemaš guju, pa obnavljaj tvoju omiljenu pčelu. Dosta egoizma u ovoj situaciji kad je svima potrebna pomoć. A što se pismenosti tiče nisi ni ti nešto briljantan koliko si umislio, otprilike nivo večernje škole ili kupljenog svedočanstva. Živela pravda!!!

Odgovori

Prava Pravda

#23 Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost

2014-07-23 07:51:32

#22: Pravda - Re: Re: Re: Re: Retardiranost

Pravdo, nikakva si ti pravda. Osmisli neki drugi nick , ovaj ti ne lezi.

Tvoje price su zasnovane na pretpostavkama. A najzalije je sto na tim pretpostavkama dajes sebi za pravo da "blatis", vredjas i urusavas ugled drugih. To je inace dobro poznata svakodnevna situacija u drzavi kao sto je Srbija.

No, trebalo bi da znas da je to sto radis poprilicno opasno. Opasno po druge ljude mislim. To sto ti pricas je u kontradiktornosti sa onim sto radis. Ako pricas o pomoci tvojim sugradjanima onda potpisi peticiju. Potpisi peticiju zato sto isti ti ljudi koji vode pcelu su tvoji sugradjani koji strepe da l ce imati od cega da prezive, obnove kucu ili da obnove posao od kojeg zive. Nisu u toliko losoj situaciji kao neki drugi, jer imaju puno prijatelja koji im pomazu, ali zasto mislis da su u mnogo boljoj ili da su bezbrizni?

Pored toga, pre nego sto nekoga optuzis, dobro izanaliziraj da li je taj neko organizovao akcije prikupljanja pomoci Obrenovcanima u Beogradu. Raspitaj se isto tako, da li je taj neko pomagao starijim sugradjanima i komsijama u ovim teskim trenutcima te da li je pozivao i apelovao, te dovodio mlade ljude u Obrenovac da pomognu istim tim starim i nemocnim ljudima. Na kraju krajeva, raspitaj se da li su nosili pomoc ljudima koji cekaju u tom istom redu za pastete i 'leba, za koje ih optuzujes da ignorisu.

Na kraju, nikoga od nas ne zanima ko si ti i zasto radis to sto radis. Nadamo se da ces shvatiti da si tvoju mrznju uputio na pogresnu adresu i nadamo se da ces se postideti. Na kraju, nadam se da ces promeniti potpis jer ti svakako ne stoji. Svakako, nadamo se da ces umesto sirenja ove mrznje, siriti iskrenu volju da pomognes nekome kome je pomoc potrebna.