SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Quoted post


Gost

#6

2015-09-01 22:53

Postovani Marko,
Razume se sve osim poslednjeg sto ste napisali.Ako niste zeleli da trosite vreme niste trebali ni da pokrecete peticiju.Za svako delovanje je potrebno vreme, i debeli zivci.Podrzala sam peticiju i mislim da je ispravna, ali ako se nesto zapocinjete budite i istrajni u tome.Nadam se da ova peticija nije samo jos veci publicitet navedenih progarama-bluda i jos jedna crna rupa za popunjavanje novinskog sadrzaja.
Srdacan pozdrav u daljem radu
Marija

Odgovori


Gost

#29 Re: gramatika

2015-09-02 05:57:41

#6: -  

 Pošto si podržala peticiju, smatram da si na pravom putu, ali samo mala ispravka : u srpskom jeziku ispravno je reći

NIJE TREBALO, a ne niste trebali... I dalje u tekstu pripazi da složiš .. lice, rod , broj.... Nadam se da se ne ljutiš!

Bg portretti

#34 Re:

2015-09-02 06:27:04

#6: -  

 slezem se , ako si vec krenuo, ajde sad do kraja. peticija je odjeknula, ajde da ulozimo vreme ako ne novac, i da nesto stvarno promenimo. ako ostane samo na elektronskoj peticiji, to ce liciti na samopromociju a ne na akciju.....

Suzana

#63 Re:

2015-09-02 10:18:02

#6: -  

 I mene je iznenadilo takvo saopštenje, pa naravno da treba i truda i vremena za tako nešto. Najlakše je pokrenuti peticiju, ali treba nešto i preduzeti sa prikupljenim potpisima.

"Meni licno je drago zbog odaziva ove peticije, ali necu trositi svoje vreme i novac da bih ista uradio na tu temu, osim ovo malo vremena sto posvetim dok sam na kompjuteru." 

Ako je tako, onda nije ni trebalo da se pokreće ikakva peticija.

 

 


Gost

#87 Re:

2015-09-02 15:04:58

#6: -Iznenadio me komentar inicijatora peticije da nece da gubi svoje vreme na ovo !!! Pa cemu onda ta inicijativa ??? Oni zaglupljuju narod a ti bi nas sa neta ??? E pa vidis decko .... Ja te emisije ne gledam tako da na mene nemaju nikakav uticaj . Od ovog trenutka prestajem da pratim i ovu tvoju nazovimo je peticiju posto te ovo ne interesuje kao inicijatora . Meni je dosta licemera, foliranata koji sve sto rade rade zarad nekakvih svojih sitnih interesa !!!!