Nećemo labudove u Dunavskom parku

Quoted post

Baltazar

#14 Re:

2015-10-14 22:13

#12: -  

 Pa ni psima nije mesto na ulicama, samo sto postoji jedna drasticna razlika. Labud tesko da moze da napadne neko malo dete i osakati ga za ceo zivot, dok copor gladnih pasa to veoma lako moze da izvede, a nije da se napadi nisu desavali. Hocete da uklonite pedofile, narko dilere, lopove, silovatelje iz grada a smeta vam kada neko zeli da ukloni "besnog" psa..

Odgovori

em

#15 Re: Re:

2015-10-14 22:30:30

#14: Baltazar - Re:  

 pa ja hocu sve te pomahnitale i bezobrazne maloletnike da se kaznavaju sto i prave ovakve probleme, ali jbg oni su zakonom zasticeni kao beli medvedi i ne sme da im fali dlaka sa glave!


Gost

#38 Re: Re:

2015-10-16 01:26:02

#14: Baltazar - Re:  

Lepo je to sto pokusavate da uporedite Maksimir sa parkovima koje ste videli samo na slici, samo nemojte da ga uporedjujete sa nasim Dunavskim parkom, jer nama ne treba nista vise od onoga sta vec imamo. Samo da ste malo razmislili videli bi da je ova peticija napravljena da bi se pokazalo ljudima koji su krivi za sve sta se desava tim labudovima vec duzi vremenski period da nisu svi pojeli to veslo sto su nam oni lepo servirali isto kao sto labudicima nisu kornjace pojele krila, niti su psi lutalice napravile ovaj masakar. Sve i jedan lovac moze da vam potvrdi da 5 ili 6 vrhunskih pticara nije sposobno da se bori protiv dva odrasla labuda. Mislim da je sve vise suludo da se komentarise.