Devinov Zakon

Quoted post

Stop glupostima!

#56 Re: Ko se plasi DNK???

2016-02-04 01:21

#49: Stop lazima - Ko se plasi DNK??? 

 DNK pre 30 godina? Daj ne budali. Super što je se rešio. Kome treba takav muž? Loš čovek, kukavica. Pa onu nesrećnu Gordanu je varao i ponizavao pred svima. Nesrenica je za dete odmah saznala. I sta se desilo. Resila je da proguta sva g....Zbog ljubavi? A ne. To se radi iskljucivo zbog para. Dete nije biralo roditelje i vreme kad će da se rodi. Ima pravo da zna ko mu je otac. Treba da dokaže da mu je on otac zbog svih uvreda i prostakluka, a onda da ga jednostavno zaboravi. Smrad uvek ostaje smrad.

Odgovori


Gost

#57 Re: Re: Ko se plasi DNK???

2016-02-04 02:29:41

#56: Stop glupostima! - Re: Ko se plasi DNK??? 

 Uh al' si se uspalila.Hahahahahaha!Ako si zensko i da poznajes Mirjanu a da ti je muz bogat po mogucstvu poznata licnost jer su joj oni ciljna grupa, sve ovo za Miroslava bi rekla za nju, otela bi ti ga sa vencanja!Ovo je sve instruirano od Brene zbog licnog sukoba sa Miroslavom, koja manipulise njom i Devinom.Gde su bili pre????Dosli bas sad kad je "cesma presusila", odjednom zele "tatu bestidnika"!

p.s.Prvenstveno si jako nekulturna, i drago mi je sto takav profil ljudi (hvala Bogu ima ih malo)-vidim po broju peticije-podrzava brakolomnicu.Ne znas neke stvari i gutas sve sto stampa i mediji serviraju.Samo gutaj ;) ...btw.moracu da te blokiram, ne podnosim nekulturne i ljude koji mogu da mrze i zive tudje zivote jer nemaju svoj!