ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ

Quoted post


Gost

#10

2016-08-24 11:30

Vlada Srbije i Ministarstvo finansija su zbog svog nerada, slobodno mogu reci kriminalnog nacina rada,doveli drzavu do fantasticnih 60% evazije svih budzetskih prihoda! I zato kaznjavanju PENZIONERE najvise, nista manje provetne i zdravstvene radnike, pripadnike vojske i policije!!! Najsramniji zakon mora BITI PONISTEN!!! Vlada, na cijem celu je Aleksandar Vucic, mora da se izbori sa kriminalom u zdravstvu koji odnosi milijardu evra, kako kaze!!! Nije moguce da otac nacije ne moze da se izbori protiv ovog kriminala!!! Jos jedna milijarda nestaje u EPS-u zbog kradje struje, AV ne zeli (provereno) da spreci ovaj kriminal!!! Ima jos mnogo kriminala protiv kojih Vlada, policija, tuzilastvo, sudstvo, poreznici, ne zele da se bore, ZASTO??? Da podseti ponovo, a to cu raditi dok se ne spreci PBM - Politicko Birokratska Mafija - da unistava SVE U SRBIJI!!!
OLOS u SRbiji radi sledece: 1. prosvercuje preko Carine 4 mlrd. eura robe, utaje PDV dostizu 600 miliona eura! 2. pranjem novca iznosi iz zemlje 4,5 do 5 mlrd. US $ godisnje, sve podatke ima NBS i niko ne reaguje., 3. Akciznu robu domacih proizvodjaca u rukama stranih investitora na crno plasira preko milijardu eura, 4. brasno na crno 500 hiljada tona plasiraju domaci mlinari, 5. dozvoljavaju promet robe i usluga na crno preko deset milijardi eura, samo utaja PDV dostize 5 mlrd.eura. 6. I JOS MNOGO TOGA!!!
O svemu napisanom vise puta su obavesteni Vlada Srbije, Poreska uprava, SBPOK, Tuzilastvo, NIKO NE REAGUJE!!!! *********************
Upucen je zahtev predsedniku Vlade da u ime drzave Srbije zatrazi ratnu odstetu od Nemacke, cekamo da to uradi!!!

Odgovori


Gost

#327 Re:

2016-09-07 07:04:48

#10: -