Izgradnja vrtica i skola u naselju Stepa Stepanovic

Quoted post

Maki

#14 Re: Re: Re: Slanje peticije

2012-08-18 01:45

#8: Gost - Re: Re: Slanje peticije 

 Drage komsije,

da li stvarno mislite da peticija moze resiti bilo koji problem; posebno ovaj!?

da li znate neku peticiju koja je dovela do realizacije nekih ciljeva?

na zalost, u nasoj zemlji funkcionise drugaciji vid pritiska (strajk ispred zgrade institucija, blokiranje ulica, okupljanje ljudi). Pa i nas predsednik nije prikupljao potpise vec je strajkovao gladju i zedju. :)

Dajem svoju punu podrsku; nadam se da ce sto pre da nam naprave normalno i funkcionalno naselje (osvetljenje u zgradi i van nje; asvaltiranje ulioca; manje prasine; prodavnice; spajanje naselja sa ulicom V. Stepe...).

uzdravlje!

 

Odgovori

Dušan Brajković
Autor peticije

#15 Re: Re: Re: Re: Slanje peticije

2012-08-18 12:40:38

#14: Maki - Re: Re: Re: Slanje peticije

Hvala na komentaru i podrsci.

Ja licno mislim da ova peticija moze da ispuni svrhu zbog koje je pokrenuta, a verujem da slicno misle i svi ostali koji su joj pristupili. Svrha peticije je da artikulise pocetni pritisak na nadlezne da pocnu sto pre sa resavanjem pitanja izgradnje vrtica i skola u naselju Stepa Stepanovic. Za sada od peticije se moze ocekivati toliko, a stvari koje ste Vi spomenuli kao drugaciji vid pritisaka predstavljaju radikalne mere, za koje se nadam da nece biti potrebne.

Takodje, zelim da naglasim da ova peticija nema apsolutno nikakav stranacki kontekst te je spominjanje afirmativnih i neafirmativnih aluzija na stranacko delovanje pojedinaca ili politickih partija u vezi sa ovom peticijom neprikladno.